GamingPC&Consoles

Au apărut informații noi despre jocul survival al celor de la Blizzard

Un leak de pe Reddit apărut acum trei zile oferă informații noi despre un proiect de la Blizzard ce urmează să apară (în viitorul apropiat sau îndepărtat, încă nu știm) și care se va numi „Odyssey”, acesta fiind un survival cu mecanici de crafting și construit, într-o lume „de basm”. Blizzard au anunțat prima dată acest proiect la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, într-o postare în care invită ingineri și designeri să facă parte din echipa care va lucra la acest joc, dar nu au oferit la acea vreme niciun detaliu despre noul titlu, înafară de faptul că se încadrează în genul survival.

Un lucru care oferă un plus de credibilitate acestui leak, cel puțin pentru o parte din acesta, este faptul că Jason Schreier, cunoscut autor și jurnalist din industria gamingului, a confirmat în secțiunea de comentarii a postării de pe Reddit faptul că jocul este numit „Odyssey”.

Un joc marca Blizzard într-un univers complet nou

Față de majoritatea titlurilor de la Blizzard, Odyssey nu va avea legătură cu universul din World of Warcraft, Overwatch sau Diablo. Nu va fi un MMO survival, ci mai degrabă ceva în genul jocului ARK: Survival Evolved, și va avea un sistem de crafting similar cu cel din Fallout 76, unde vei putea face poțiuni pe care le poți vinde altor playeri, lucruri care au fost menționate foarte clar în acest leak.

Perspectivă first person, alchimie și magie

Niște lucruri care mi-au atras în mod deosebit atenția sunt faptul că jocul va avea mașinării și elemente de alchimie care fac tematica „aproape steam-punk” și perspectivă first person unde te vei folosi de arcul tău cu săgeți și de „multă magie”. Combinarea acestor două lucruri mă face să fiu nerăbdător să aflu mai multe despre joc și să îmi fac tot felul de scenarii în cap despre cum va arăta.

Toate aceste informații conturează o idee de joc care combină mai multe elemente într-un mod cu adevărat original (sau cel puțin așa pare din informațiile de până acum). Dacă acest titlu va fi așa cum spune leak-ul, eu cred că se va bucura de un succes enorm. Să sperăm că Blizzard vor dezvălui cât mai curând niște informații oficiale despre el, sau că măcar vom mai primi niște leak-uri până atunci. Vă ținem la curent!

 

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button