GamingPC&Consoles

Un nou video cu gameplay din Diablo 4 a apărut în premieră pe net

Videoclipul despre care este vorba ne arată gameplay din alpha-ul următorului Diablo și a apărut inițial pe Twitter, dar a fost șters la scurt timp după. Din fericire, video-ul a fost preluat de către fani și îl puteți vedea aici. Filmarea ne arată aproximativ o secundă din ecranul de selectare al dificultății și ceva mai mult din ecranul de creare a caracterului, cu câteva variante de înfățișare dintre care player-ul va putea alege.

Conceptul de character creation a fost prezentat acum aproximativ două luni pe canalul oficial de YouTube al seriei Diablo în cadrul unei prezentări a gameplay-ului, doar că leak-ul despre care am vorbit mai sus ne arată acest lucru din perspectiva unui jucător obișnuit, cu tot cu meniuri și HUD.

Având în vedere watermark-ul aplicat peste video, este probabil ca tester-ul care a dezvăluit aceste informații să fie prins destul de ușor. Nu știm însă dacă un astfel de lucru îi va provoca probleme legale sau doar i se va revoca accesul în cadrul testării alpha-ului. Orice s-ar întâmpla, mulțumim!

Diablo 4 va apărea la anul, în 2023, iar înregistrările pentru varianta beta au început acum aproximativ două luni. Și apropo de beta, cei care se ocupă cu Diablo au o campanie interesantă. Ce presupune asta? Ei bine, dacă te duci să îți faci un tatuaj gratuit cu tema jocului la anumite saloane de tatuat, vei avea acces la o variantă beta a jocului și vei primi chiar și o copie a acestuia atunci când se va lansa.

Ca să recapitulăm: un tatuaj cu tema Diablo pe gratis, acces pentru beta, și o copie gratuită a jocului la lansare. Cam singura chestie pe care vei fi nevoit să o plătești va fi drumul până într-una din locațiile unde vei găsi un salon care face parte din această campanie. Puteți intra aici ca să vedeți o listă a locațiilor și programul.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button