PC

Kaby Lake și Coffee Lake suportă acum HDR pe Youtube și Netflix

Intel anunță că cel mai nou driver pentru soluțiile sale de grafică integrată din procesoarele Coffee Lake și Kaby Lake integrează suport pentru HDR.

Veți putea vedea filmulețe în acest format pe Youtube, pe Netflix, probabil și în alte locuri, în toată splendoarea standardului HDR10, atât timp cât aveți atașat la calculator un monitor capabil să redea culorile adiționale. Acest update este valabil pentru procesoarele echipate cu GPU-ul integrat HD 620 și HD 630. Știu, sună cam bizar să ai un monitor HDR fără o placă video dedicată, dar poate unii oameni își atașează calculatorul de televizor și îl folosesc doar ca o cutie de media, nu pentru lucruri mai complexe.

Dar dacă vor lucruri mai complexe, acest update mai este responsabil și pentru integrarea de suport pentru Windows Mixed Reality, așa că toate acele căști de VR/AR sunt acum utilizabile pe grafica integrată Intel. Cât de bine vor și funcționa nu prea este clar, din moment ce sunt procesoare grafice foarte firave comparativ cu în general orice altceva există pe piață. Intel chiar a început să folosească soluții grafice Radeon în locul lor, cu noile procesoare pentru laptop, iar pe viitor va lucra la construirea propriilor soluții mult mai avansate.

[Intel]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button