Tech&IT

A zecea generație de iPad va avea un design nou, conform unor leak-uri

Conform unor leak-uri, este foarte posibil ca a 10-a generație de iPad să vină cu un design nou. Din moment ce este un model entry-level, acesta nu primește prea multe upgrade-uri de la an la an. De exemplu, a noua generație de iPad este similară cu a opta și a șaptea generație, înafară de niște update-uri în ceea ce privește camera și procesorul.

La începutul acestei luni, pe internet au apărut niște randări de tip CAD ale următorului iPad, care ne arată niște margini plate, un nou modul de cameră și rame mai subțiri în jurul display-ului. Chiar dacă acest design este unul mai modern, Home Button-ul din partea de jos a fost păstrat. Cât despre display, acesta va fi puțin mai mare, cu o diagonală de 10.5 inch.

Marginile plate ar putea sugera compatibilitatea cu Apple Pencil 2, lucru care înseamnă că odată ce iPad-ul de 10.2 inch nu va mai fi vândut, Apple vor putea retrage din producție și primul Apple Pencil. De asemenea, magneții de pe spate sugerează compatibilitatea cu tastaturi și huse smart.

Haideți să vorbim și despre procesor. Conform utilizatorului Dylandkt, a zecea generație de iPad va folosi un procesor A14 și va avea suport pentru 5G, Bluetooth 5.0 și WiFi 6. Acest utilizator este cunoscut ca fiind credibil în ceea ce privește leak-urile pe care le face, doar că acesta a dispărut de pe Twitter fără nicio explicație. Dacă tot vorbim de oameni cu credibilitate în ceea ce privește leak-urile, Jon Prosser și Mark Gurman nu au menționat vreo noutate despre următoarea generație de iPad, aceștia concentrându-se mai mult pe device-urile high-price ale celor de la Apple, cum ar fi iPad Pro sau iPhone 14 Pro.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button