Știri ITRSS PaginaDeMedia

Apple Pencil ar putea veni și pe laptopuri!

Apple a patentat invenția la Biroul pentru Brevete și Mărci din SUA

Apple și-a pus la punct strategia până în 2022, iar acum se gândește serios să integreze un Apple Pencil la viitoarele MacBook-uri. Descoperirea a fost făcută de cei de la Patently Apple, care au observat că gigantul american a înregistrat un brevet la Biroul pentru Brevete și Mărci din SUA.

Știm că de la brevet până la realitate este cale lungă, dar soluția nu sună rău deloc. Apple Pencil ar urma să înlocuiască Touch Bar-ul, care oricum era considerat de mulți drept inutil, și va putea fi folosit si ca mouse. Brevetul mai arată că acesta va sta in locul randului de taste F și va avea simboluri luminoase complet funcționale. Așadar, nu va fi vorba despre un simplu stylus, ci de un device care le va permite utilizatorilor să își controleze setările de luminozitate, volum și așa mai departe.

În momentul de față, Apple Pencil este folosit doar la iPad-uri, iar MacBook-urile nu sunt dotate cu touchscreen, ceea ce înseamnă că inginerii din Silicon Valley vor avea multe schimbări de implementat. Vedem ce se va întâmpla cu acest brevet, iar dacă Apple Pencil va fi introdus cu adevărat pe MacBook-uri.

Articole asemanatoare

Back to top button