Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Apple Pencil ar putea veni și pe laptopuri!

Apple a patentat invenția la Biroul pentru Brevete și Mărci din SUA

Apple și-a pus la punct strategia până în 2022, iar acum se gândește serios să integreze un Apple Pencil la viitoarele MacBook-uri. Descoperirea a fost făcută de cei de la Patently Apple, care au observat că gigantul american a înregistrat un brevet la Biroul pentru Brevete și Mărci din SUA.

Știm că de la brevet până la realitate este cale lungă, dar soluția nu sună rău deloc. Apple Pencil ar urma să înlocuiască Touch Bar-ul, care oricum era considerat de mulți drept inutil, și va putea fi folosit si ca mouse. Brevetul mai arată că acesta va sta in locul randului de taste F și va avea simboluri luminoase complet funcționale. Așadar, nu va fi vorba despre un simplu stylus, ci de un device care le va permite utilizatorilor să își controleze setările de luminozitate, volum și așa mai departe.

În momentul de față, Apple Pencil este folosit doar la iPad-uri, iar MacBook-urile nu sunt dotate cu touchscreen, ceea ce înseamnă că inginerii din Silicon Valley vor avea multe schimbări de implementat. Vedem ce se va întâmpla cu acest brevet, iar dacă Apple Pencil va fi introdus cu adevărat pe MacBook-uri.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button