Telefoane

Înlocuirea bateriilor de iPhone 6 Plus la preț promoțional a fost amânată

Luna trecută, Apple a și-a asumat responsabilitatea pentru încetinirea intenționată a modelelor de iPhone cu baterii mai vechi. Ulterior, compania și-a cerut scuze clienților săi și, drept urmare, a redus taxa de înlocuire a bateriei în afara garanției de la 79 dolari la 29 dolari. Acest preț se aplică dispozitivelor iPhone 6 și mai noi, și va fi valabil până la sfârșitul anului.

Cu toate acestea, dacă aveți un iPhone 6 Plus și doriți să profitați de această ofertă cât mai curând posibil, avem din păcate câteva vești proaste pentru voi. Se pare că există o restricție severă de aprovizionare cu baterii de înlocuire pentru iPhone 6 Plus în acest moment. Potrivit unui document intern, magazinele Apple și furnizorii autorizați de servicii le vor avea în stoc cândva între sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie în Statele Unite și în alte regiuni.

Situația este ceva mai bună în cazul modelelor de iPhone 6 și iPhone 6s Plus, cu o perioadă de așteptare de aproximativ două săptămâni pentru clienții cu astfel de telefoane. În majoritatea țărilor, se așteaptă ca înlocuirea pentru toate celelalte modele să fie disponibilă „fără întârzieri prelungite”. Acestea fiind spuse, timpul de așteptare poate varia în anumite locuri, cum ar fi Orientul Mijlociu, Africa, America Latină, Rusia și Turcia.

O altă sursă adaugă faptul că furnizorii de servicii autorizați de la Apple au permisiunea de a-și stabili propriile prețuri pentru piese și reparații în afara garanției, astfel încât unele magazine terțe de reparații pot cere un preț mai mare decât 29 dolari pentru înlocuirea bateriei, chiar dacă Apple ar putea să nu fie de acord, pentru a se asigura că sunt recompensate pentru acest serviciu.

De asemenea, țineți cont că oferta Apple de înlocuire a bateriei este disponibilă până la data de 31 decembrie 2018, deci dacă nu aveți absolut nevoie de înlocuirea acumulatorului, vă recomandăm să așteptați până într-o perioadă mai apropiată de sfârșitul anului pentru a iniția această procedură.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button