PC&Consoles

Injustice 2 pentru PC – beta test și cerințe de sistem

Injustice 2 a fost lansat în mai pentru Xbox One și PlayStation 4, iar PC-ul a fost ocolit. Însă jucătorii de pe PC nu vor mai trebui să aștepte foarte mult, deoarece continuarea jocului de luptă va ateriza pe PC prin Steam și pe magazinul Windows 10 pe 14 noiembrie.

Nu trebuie să așteptați până atunci să jucați pe PC, totuși, deoarece Warner Bros. oferă o versiune beta deschisă pe Steam chiar acum. Testul beta exclusiv online vă permite să jucați meciuri de tip 1v1. Warner Bros. organizează acest beta pentru a testa netcode-ul și infrastructura.

Se presupune că pachetele de DLC ale lui Injustice 2 (Fighter Pack 1, 2 și 3) vor fi de asemenea disponibile și pentru PC, deși acest lucru nu a fost menționat explicit în comunicatul de presă.

Următorul personaj care va ajunge în joc este Hellboy, care va sosi pe 21 noiembrie prin intermediul pachetului Fighter Pack 2. Unele dintre personajele lansate anterior au inclus pe Raiden și Black Manta, în timp ce Atom va sosi în decembrie.

In timp ce versiunea de consolă a lui Injustice 2 a fost dezvoltată de NetherRealm Studios, ediția de PC este realizată de QLOC. Cu sediul în Polonia, QLOC este un centru de asigurare a calității, localizare și portare. A lucrat la jocuri precum Super Street Fighter IV: Arcade Edition, BioShock 2 și Rime.

Injustice 2 a fost analizat în detaliu de redacția Zona IT, iar colegul nostru a fost foarte plăcut impresionat de joc.

În caz că vreți să vă bagați la beta, mai jos aveți cerințele de sistem și link-ul către beta testul de pe Steam.

MINIMUM:

Sistem de operare: 64-bit Windows 7 / Windows 10
Procesor: Intel Core i5-750, 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz sau AMD Ryzen™ 3 1200, 3.1 GHz
Video: NVIDIA® GeForce™ GTX 570 sau NVIDIA® GeForce™ GTX 1050/ AMD® Radeon™ HD 7850 sau AMD® Radeon™ RX 550
DirectX: Vesiunea 11
Network: Conexiune la Internet

RECOMANDAT:

Sistem de operare: 64-bit Windows 7 / Windows 10
Procesor: Intel Core i3-2100, 3.10 GHz / AMD FX-6300, 3.5 GHz sau AMD Ryzen™ 5 1400, 3.2 GHz
Memorie: 8 GB RAM
Video: NVIDIA® GeForce™ GTX 780 / AMD® Radeon™ R9 290 sau RX 570
DirectX: Versiunea 11
Network: Conexiune la Internet

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button