PC&Consoles

Hellboy va fi caracter jucabil în Injustice 2

Mai sunt doar câteva săptămâni până când cel de al treilea și ultimul caracter din Fighter Pack 2 pentru Injustice 2 va fi lansat. Hellboy, cea mai mare surpriză dintre toate caracterele din DLC-uri, își va face apariția pe 21 noiembrie, conform unui anunț făcut de Warner Bros. Interactive Entertainment cu puțin timp în urmă.

În același timp cu vestea sosirii sale, Warner Bros. a oferit și un trailer de gameplay în care se poate vedea cam care este stilul de joc pentru Hellboy. Așa cum vă așteptați probabil, el se va folosi din plin de pumnul gigant, pistolul său și atitudinea sa obraznică ce-l caracterizează. Clipul promoțional îl prezintă pe Hellboy cel mai des împotriva lui Atrocitus, iar diferența de atitudine dintre cele două personaje este destul de evidentă. Avem de asemenea ocazia să îi vedem și mișcarea de Super.

Hellboy face parte din Fighter Pack 2. Dacă ați achiziționat fie ediția Digital Deluxe a lui Injustice 2 sau cea Ultimate, atunci îl veți primi gratuit pe data de 21 noiembrie. Alternativ, îl puteți cumpăra separat de pe PS4 și Xbox One; sperăm că va fi disponibil și pentru PC. Lansarea sa pune capăt pachetului actual de jucători Fighter Pack 2, în care mai sunt incluși Raiden și Black Manta.

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni până când Hellboy va fi disponibil, știm deja care va fi următorul personaj pentru Injustice 2: este vorba de Atom. Acesta va fi disponibil în decembrie, și este primul dintre cei trei personaje care vor face parte din Fighter Pack 3.

Mai jos puteți să vizionați un trailer de gameplay cu Hellboy.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button