GamingMobile

In toata nebunia cu Pokemon GO mi-au murit toti locuitorii din Vault

Intr-o decizie nebuneasca, adica am avut un colaps de judecata, am decis ieri sa instalez Pokemon Go. Sa vad si eu care este treaba cu nebunia asta generala si sa imi dau cu parerea despre titlu, asa… sa ma consider si eu informat.

Update: Am publicat ghidul complet de joc pentru Pokemon Go.

Cu toate ca am refuzat categoric sa il joc activ, in afara orelor de program, dracia aia de joc este al dracu de infectioasa, reusind sa ma faca sa ma plimb la ora 22.00 prin parcul IOR sa caut pokemoni. Asta ca sa nu mai vorbesc de echipe, de oameni care iau jocul mult prea in serios, party-uri de oameni care se plimba pe strada cu telefonul in nas si favoritul meu, lupul singuratic care se uita la lumea din jur de parca o sa ii fure pokemonii. 

In fine, Pokemon este al dracu de distractiv. Cel putin momentan.

In tot hype-ul asta general legat de acest titlu, Niantic se pare ca nu prea stau de pomana, aparent lucrandu-se deja la un update, acesta fiind necesar pentru a tine interesata clientela. Altfel… ajunge la acelsi nivel cu Fallout Shelter. Joc pe care nu l-am mai deschis de mai bine de doua luni din simplul motiv ca  … pur si simplu m-am plictisit de el.

Nu intelegeti gresit, nu spun ca Fallout Shelter este un joc rau, nici pe departe (desi orice fel de obiectiv ca cele din noul update n-ar fi stricat de la bun inceput). Doar ca dupa hype-ul initial a devenit inca un joc care ocupa spatiu pe telefonul meu. Pe langa asta, dupa doua luni de exploreri care au umblat prin pustietate si fara Overseer se pare ca doi dintre ei chiar au supravietuit. Pe de alta parte, restul au cam mierlit-o.Pokemon GO

Iar aici apare problema cu Pokemon Go! Jocul este cat se poate de distractiv, ba mai mult a reusit sa scoata din casa o groaza de lume, de la indivizi afectati de atacuri de panica, pana la Grumpy Grampa ca mine care nu prea au multe in comun cu parcurile din Bucuresti. Fuck it… am VR! Dupa Hype-ul intial, daca Niantic nu updateaza jocul constant, introducand cel putin o mecanica noua de joc sau ceva … o provocare in plus, este foarte posibil ca actuala baza de jucatori sa dispara si sa se diminueze la cel putin jumatate. Asa cum a fost si cazul lui Fallout Shelter, pe care l-am jucat intr-o veselie o luna de zile, dupa care… adio din telefon.Fallout Shelter

Este clar ca trebuiesc introduse niste challenge-uri zilnice, un sistem de recompense, mai multi pokemoni si eventual trierea zonelor unde poti sau nu poti sa vanezi pokemoni. Nu de alta, dar nu e o idee buna sa intri intr-o sectie de pompieri pe la piata Obor la ora 1 dimineata. Cineva s-ar putea sa se supere! Also, daca cineva e interesat, acolo se gaseste un Charmander.

Jocul mai are mult de crescut in acest moment si are un potential enorm, atata timp cat este actualizat cel putin o data pe luna. Altfel, risca sa ramana un joc de hype de care o sa ne aducem aminte la un moment dat, atunci cand iese urmatorul Angry Birds sau Flappy Bird. Cu alte cuvinte, este un joc de mobile care risca chiar sa ofere ceva mai multa substanta fata de competitie. Acum depinde cum este tratat.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button