GAMING

Un miliard de sesiuni Fallout Shelter au fost jucate in doar o luna!

Doar un miliard de  sesiuni Fallout Shelter au fost jucate in doar o luna! Doar un miliard… Iar acest numar nu este nici pe departe aproape de realitate, infograficul prezentat de Bethesda aratand exact 1,082,650,875 de sesiuni jucate, un numar impresionant pentru orice joc de mobil. Bine, un nimic comparativ cu alte titluri, precum Clash of The Clans, dar Fallout Shelter are toate sansele sa depaseasca o groaza de jocuri mobile cu cifrele actuale. Fallout Shelter

Unde mai pui si faptul ca saptamana trecuta Shelter a fost lansat si pe Android, lucru care ii sporeste popularitatea, jucatorii putandu-se delecta cu acesta pe mai multe platforme. Chiar si asa, restul numerelor prezentate de studio sunt naucitoare, acestea fiind marturia devotamentului fanilor universului Fallout, existand la momentul publicarii infograficului 85 de milioane de vaulturi create, 81 de milioane de copii nascuti in joc, 29 de milioane de ore jucate si 64 de milioane de exploratori ai wasteland-ului.

Se poate spune fara doar si poate ca Bethesda au deschis cutia pandorei cu acest joc, subsemnatul fiind unul dintre jucatorii dependenti de acest titlu, fiind companionul perfect atat in calatorii… dar si pe tronul regal, multi gameri „hard core” intelegand acum ce inseamna boala Farmville de pe vremea cand acesta facea furori pe Facebook.

[Bethesda]

Articole asemanatoare

Back to top button