GamingTECH

HyperX își sărbătoresc aniversarea de 20 de ani prin oferte la toată gama de periferice premiate

Compania HyperX împlinește frumoasa vârstă de douăzeci de ani, iar cu această ocazie, trebuie să sărbătorească, nu? Dar cum, mai exact? Ei bine, prin oferte pentru cele mai bune periferice produse de aceștia. Promoțiile se vor desfășura în următoarele două luni, iar datele exacte pentru acestea vor varia în funcție de regiune și magazinele partenere.

Aniversarea de 20 de ani este un moment extrem de important în istoria HyperX. La fel ca industria de gaming, HyperX a evoluat enorm. Inițial, HyperX a oferit doar memorii foarte rapide, dar astăzi, producem căști premiate, tastaturi, microfoane pentru creatori de conținut, mouse-uri și accesorii, pentru toate tipurile de gameri, fie că preferă PC, console sau dispozitive mobile.

-Daniel Kelley, director global al companiei HyperX

HyperX au început această aniversare în cadrul evenimentului Gamescom 2022 la care și noi am participat, unde au lansat monitoarele de gaming Armada 25 și Armada 27. Pentru mai multe detalii despre produsele prezentate acolo, puteți arunca un ochi pe articolul lui Marinake.

Simt nevoia să explic puțin cine sunt HyperX și cu ce se ocupă. Aceștia sunt o companie producătoare de periferice de gaming, companie subordonată brandului HP. Printre produsele acestora se regăsesc tastaturi, mouse-uri, căști, accesorii de încărcare pentru console și mousepad-uri, iar o parte dintre produsele lor au fost premiate pentru design-ul și experiențele pe care le oferă.

Pentru a vedea care sunt reducerile pe care ni le pun la dispoziție cei de la HyperX, puteți accesa aici site-ul creat cu scopul sărbătoririi aniversării de 20 de ani.

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button