Gamescom 2022Gaming

Ce produse ne pregătesc cei de la HyperX în 2022?

Chiar acum mă întorc de la o prezentare privată în cadrul căreia cei de la HyperX m-au pus față în față cu noua linie de periferice de gaming. Desigur, prezentarea a avut loc la gamescom 2022 și a avut în prim-plan două monitoare alături de o tastatură mecanică compactă, câțiva mouși, căști wireless și tot felul de accesorii. Și dacă tot au fost destul de drăguți încât să mă primească în mica lor încăpere cu noutăți, vreau să împărtășesc cu voi ce am văzut pentru că produsele astea au potențialul de deveni best-sellere în scurt timp.

Primele despre care vreau să vorbesc sunt monitoarele. HyperX pășesc pentru prima dată în lumea monitoarelor de gaming cu două modele. Primul are diagonală de 25 de inch, rezoluție FullHD (1920 x 1080) și rată de reîmprospătare a ecranului de 240Hz ceea ce-l face un model numai bun pentru pasionații de eSports. Al doilea vine cu o diagonală mai mare, de 27 de inch, iar specificațiile panoului sunt gândite pentru aceia care caută fidelitate a imaginilor, nu doar un ecran rapid. Iar la rezoluție QHD (2560 x 1440) și rată de refresh de 165Hz se încadrează perfect.

HyperX a găsit și o modalitate de a-și scoate noile monitoare în evidență, astfel niciunul dintre cele două modele nu vine cu un suport tradițional. În schimb, vin dotate din fabrică cu un braț ajustabil. Acesta poate fi cumpărat și separat și există și o versiune cu ajutorul căruia poți monta două monitoare pentru un setup dual-screen. I-am testat puțin și rezistența, dar și versatilitatea, și trebuie să vă spun că mi-a plăcut la nebunie și abia aștept să apară pentru a-mi înlocui brațul monitorului de acasă; sau cine știe, poate că monitorul cu totul.

HyperX @ gamescom 2022

Următorul produs despre care vreau să vă povestesc este HyperX Alloy Origins 65. În trecut am testat varianta cu format 60%, adică un model o idee mai mic, dar care nu vine cu taste direcționale. Sau cel puțin nu în sensul în care suntem noi obișnuiți cu ele. Noua tastatură pare un refresh al ediției trecute, vine și cu săgeți și de această dată are în dotare și un wrist-pad. Acesta nu este acoperit cu clasica piele ecologică, în schimb producătorul a optat pentru un material textil mai ușor de întreținut și curățat.

Nici pe partea de șoareci nu stăm rău, iar HyperX Haste este acum wireless. Noul model vine în două variante de culoare, alb și negru, iar greutatea a scăzut și ea odată cu dispariția cablului. Astfel am ajuns la numai 59 de grame, ceea ce-l încadrează în categoria șoarecilor ultralight. Alături de noile modele mai avem și o versiune recolorată a vechiului Haste pentru a completa line-up-ul.

HyperX @ gamescom 2022

Producătorul a lansat pentru prima dată și o pereche de căști wireless in-ear. Acestea vin cu o formă inspirată de AirPods-urile de la Apple și au un case micuț și util. Împreună cu setul de căști avem și un adaptor pentru laptop/PC care elimină și mai mult din input lag atunci când vrei să le folosești pentru gaming.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este controller-ul HyperX Clutch. Acesta abordează o formă familiară pe care am mai văzut-o și la controllerele de la Microsoft și a împrumutat de la acestea layout-ul butoanelor. Bateria integrată ține până la 19 ore în gaming și pentru cei care vor să-l folosească pentru gaming pe mobil, include și un suport pentru telefon. Acesta se montează simplu, direct pe spatele controllerului și nu am găsit vreo limitare în ceea ce privește dimensiunea telefonului. iPhone XS Max-ul meu intră numai bine și mai aveam loc pentru telefoane chiar și mai late.

HyperX @ gamescom 2022

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button