RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Huawei va anunța un telefon pliabil

Huawei are în acest moment tot soiul de probleme în diverse colțuri ale lumii din pricina acuzațiilor de spionaj și a diverselor alte incidente. Dar cu toate acestea, se pregătește să facă marele pas către o lume nouă, pliabilă.

Compania a dezvăluit că la evenimentul Mobile World Congress, ce se va desfășura peste 20 de zile în Barcelona, va prezenta un dispozitiv pliabil. Numele său zvonit este Mate Flex, dar câteva alte opțiuni ar mai fi Mate Fold, sau pur și simplu Mate F, mergând pe aceeași idee ca Galaxy F.

Spre deosebire de creația celor de la Samsung, telefonul Huawei pare că are doar două ecrane, ambele poziționate pe exterior. În alte cuvinte, are un design similar cu cel folosit de Flexpai de la Royole.

Nu sunt deocamdată cunoscute alte detalii concrete despre acest telefon, ce preț ar putea să aibă sau când exact ar putea fi lansat. Foarte probabil nu va fi un dispozitiv ieftin, având în vedere că nici Flexpai, considerat în acest moment ca fiind ceva nu tocmai reușit, nu costă mai puțin de 1000 de dolari.

Mai multe detalii vom afla la MWC 2019 în ziua de 24 februarie. Se anunță a fi un eveniment foarte aglomerat.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button