ȘtiriTech&IT

Black Friday la HUAWEI Store: reduceri de până la 40% și prețuri speciale la telefoane și smartwatch-uri

HUAWEI Store a dat startul campaniei Black Friday 2023. Până pe 3 decembrie poți vâna reduceri de până la 40% și prețuri speciale la telefoane și smartwatch-uri.

Cu această ocazie, magazinul online HUAWEI România aduce în prim-plan o serie de cupoane, care oferă reduceri suplimentare pe lângă prețul deja redus al produselor. Cupoanele pot fi obținute direct pe site de către toți utilizatorii magazinului HUAWEI Store și trebuie aplicate în pagina de plată a comenzii.

Unul dintre cele mai populare cupoane va fi, cu siguranță, cuponul cu extra reducere de 15%. Acesta este valabil pentru majoritatea produselor HUAWEI: telefoane smartphone, ceasuri smartwatch, laptopuri, tablete, căști audio, routere.

Reducerile de până la 40% sunt calculate la prețul de listă și pot fi regăsite la unele produse HUAWEI. De exemplu, smartphone-ul HUAWEI Mate 50 Pro Black / Silver cu preț de listă 5.999 lei, redus direct la 4.999 lei, preț la care se aplică un cupon de 1.500 lei, va avea un preț final de 3.499 lei.

HUAWEI Store Black Friday 2023

HUAWEI Mate X3, pliabilul elegant lansat în acest an, dotat cu două ecrane și cameră XMAGE cu ultra-apertură, va avea un discount de 2.000 de lei.

De asemenea, flagship-urile din Seria P60, modelele HUAWEI Mate 50 Pro și Seria Nova 11 intră în campania Black Friday 2023 de pe HUAWEI Store, după cum urmează:

  • HUAWEI P60 Pro 512 GB – reducere de 1.000 de lei;
  • HUAWEI P60 Pro 256 GB – reducere de 500 de lei;
  • HUAWEI Mate 50 Pro – reducere de 1.500 de lei;
  • HUAWEI Nova 11 Pro/Nova 11 – reducere de 500 de lei.

HUAWEI WATCH Ultimate, un smartwatch emblematic în materie de inovație și design, precum și HUAWEI WATCH 4 și WATCH 4 Pro vor beneficia, în perioada 6 noiembrie – 3 decembrie, de un discount de 500 de lei.

De asemenea, toți utilizatorii care plasează comanda de pe HUAWEI ID valid, primesc automat 2% din valoarea comenzii înapoi în contul lor HUAWEI, sub formă de puncte HUAWEI. Ulterior, pot transforma aceste puncte în discounturi directe la comenzi viitoare.

Bine de știut, toate comenzile au livrare gratuită, indiferent de valoarea acesteia.

Aurelian Mihai

Îmi place să fiu la curent cu ultimele inovații și gadgeturi high-tech. Când nu scriu articole pentru Zona IT, îmi ocup timpul cu seriale SF, documentare sau periind internetul după tot felul de știri sau informații care-mi captează atenția. În week-end mă găsești cu bicicleta în parc sau colindând prin țară cu familia.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button