Telefoane

HTC U11+ a fost anunțat

Chiar dacă a rămas fără o mare parte din divizia sa de mobile, după achiziția de 1.1 miliarde de dolari efectuată de către google, HTC continuă să există în domeniul telefoanelor mobile și anunță HTC U11+.

Acest telefon este gândit ca o variantă premium a lui U11, lansat în această vară, telefonul care a avut titlul de posesor al celei mai bune camere prezente pe un mobil, pentru o vreme. Modelul U11+ se remarcă prin designul său cu margini mai subțiri ca varianta standard și cu opțiunea de-a avea un capac parțial-transparent. Cu toate acestea, telefonul are certificare IP68, așa că nu este vreun pericol să se strice dacă pică în apă și stă acolo o jumătate de oră.

Pe partea de hardware este echipat cu un chipset Snapdragon 835, cu 4/6GB de memorie și 64/128 GB de stocare, alături de suport pentru un card microSD. Ecranul telefonului este un Super LCD de 6 inch, cu formatul 18:9, care redă rezoluția de 2880×1440, și este protejat de un strat de Gorilla Glass 5. Ecranul ocupă o mare parte din suprafața frontală, așa că senzorul de amprente a fost mutat pe spate. Camera principală a telefonului este de 12 megapixeli, de tipul UltraPixel 3, cu stabilizare integrată și capabilă să înregistreze în 1080p la 120 de cadre pe secundă. Camera secundară este de 8 megapixeli.

Din păcate, nici acest telefon nu are un jack audio, războiul împotriva acestui standard fiind în toi. Totuși, are o baterie de 3930 mAh, și vine cu Android 8 peste care a fost instalată suita HTC Sense. Telefonul include detecția presiunii, așa că puteți să îl strângeți pentru acționarea anumitor comenzi.

Prețul pentru HTC U11+ este de 800 de euro în Europa.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button