GamingPC&Consoles

Gotham Knights va apărea mai devreme decât era programat

De obicei, atunci când aflăm că data de lansare a unui joc se schimbă, este vorba de o amânare. Ei bine, nu și aici. Se pare că noul joc Batman (dar fără Batman) va apărea cu patru zile mai devreme decât data fixată anterior. O perioadă așa de mică nu face o diferență prea mare, dar faptul că un titlu apare mai devreme decât trebuia este cu adevărat un eveniment de notat în calendar (vorbim de o dată până la urmă, nu?) într-o lume în care amânările se întâmplă pe bandă rulantă.

Cu ocazia lansării unui nou trailer al jocului în cadrul primei zile a evenimentului Gamescom 2022, ni s-a comunicat că Gotham Knights va apărea acum pe data de 21 octombrie. RPG-ul de acțiune al celor de la Warner Bros trebuia inițial să apară pe data de 25 a aceleiași luni, după o amânare pe care a suferit-o în 2021.

Noul trailer ne arată o parte din răufăcătorii cu care cei patru protagoniști se vor confrunta, printre aceștia fiind Harley Quinn, Clayface și Mr. Freeze. Toate acestea sunt niște nume cunoscute dacă ești familiar cu universul DC.

Protagoniștii jocului sunt Batgirl, Nightwing, Red Hood și Robin. Aceștia vor face tot ce le stă în putință ca să apere orașul Gotham, care acum este mai vulnerabil ca niciodată, având în vedere că Batman nu mai există. Astfel, cei patru eroi vor duce mai departe lupta cu răul pe care acesta a început-o.

Cumva, nu sunt așa de dezamăgit că în jocul ăsta nu voi mai fi în pielea lui Batman, pentru că deja am primit destul de multe jocuri din această serie care se concentrează pe el. De aceea, consider că este logic ca povestea acestui erou să se încheie la un moment dat și să fie dusă mai departe de niște tineri eroi cu potențial.

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button