GamingRSS PaginaDeMedia

Gotham Knights este un joc cu Batman, fara Batman

Undeva prin luna iunie vorbeam despre faptul ca Warner Bros a inregistrat cateva domenii noi. Printre acestea se numara si Gotham Knights, iar din acel moment zvonurile au inceput sa curga. Se pare insa ca noul joc plasat in Gotham nu se mai concentreaza pe Batman. In schimb, vei putea controla o echipa de patru eroi formata din Batgirl, Robin, Nightwing si Red Hood. Se pare ca justitiarul noptii a murit, iar soarta metropolei a picat in mainile ajutoarelor sale.

Gotham Knights a fost dezvaluit in cadrul evenimentului DC FanDome si alaturi de trailer-ul de mai sus, jocul a primit si cateva secvente de gameplay. Dar sa revenim la premisa noului titlu. Se pare ca Batman este mort in timp ce raufacatorii din Gotham zburda liberi. Asta ii aduce la un loc pe Batgirl, Robin, Nightwing si Red Hood intr-o grupare ce imi aminteste mult de Avengers. Acestia trebuie sa restabileasca ordinea si sa infrunte diversi antagonisti precum Mr. Freeze.

Gotham Knights te va lasa sa alegi cu cine vrei sa joci

Fiecare dintre cei patru eroi din Gotham Knights vine cu un set unic de abilitati. Batgirl este un hacker practicant de arte martiale, Nightwing este un acrobat ce se foloseste de bete Eskrima, Red Hood este maestrul in arme de foc iar Robin are o abordare stealth. Se pare ca jocul are si un sistem de progresie al personajului care iti permite sa iti personalizezi asa cum vrei eroii. Acest sistem te va lasa sa te pui in pielea noului Cavaler Negru.

Este important insa sa tinem cont de un lucru. Chiar daca WB Games Montreal a dezvoltat Batman: Arkham Origins, noul joc nu va fi in niciun fel legat de seria principala si nu este un sequel pentru Batman: Arkham Knight. Astfel vom avea parte de o experienta noua, in timp ce seria de baza va fi probabil (sper) continuata candva in viitor.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button