GamingRSS PaginaDeMedia

Warner Bros a inregistrat domeniile pentru doua noi jocuri: Gotham Knights si Suicide Squad!

A trecut ceva timp de la ultimul joc cu Batman pe care am pus mana. Chiar nu m-ar deranja sa ma aventurez iarasi in Gotham. In plus, Suicide Squad a avut un farmec aparte, iar o adaptare in lumea jocurilor video nu suna rau. Daca sunteti pe aceeasi lungime de una cu mine, inseamna ca Gotham Knights si Suicide Squad va vor trezi interesul. Mai ales acum ca Warner Bros a inregistrat domeniile pentru cele doua jocuri.

Descoperirea a fost facuta de un utilizator al forumului ResetEra. Compania care a inregistrat domeniile s-a ocupat si de inregistrarea site-ului Warner Bros Games, fapt care confirma legatura dintre studio si jocuri. Timing-ul pare si el bun, intrucat pe 22 August va avea loc evenimentul DC Fandome; un eveniment online special creat pentru fanii universului DC, care s-ar bucura cu siguranta de Gotham Knights si Suicide Squad.

Domeniile inregistrate intre datele de 16 si 19 iunie si sunt urmatoarele:

Umbla vorba inca de prin Martie ca Warner Bros se pregateste de anuntul unui nou joc Batman in cadrul E3. In plus, WB Montreal a tot oferit indicii care indica o revenire a cavalerului negru. Pentru cei care nu stiu, este vorba de studioul care a creat Arkham Origins. Aceasta insiruire de evenimente aproape confirma faptul ca Gotham Knights este titlul lor. Asta ar insemna si ca Suicide Squad le-ar reveni celor de la Rocksteady. Nu mai avem decat sa asteptam DC Fandome din data de 22 August pentru a afla mai multe detalii.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button