Telefoane

Google scade prețul adaptorului de căști

După ce a dezvăluit că Google a îndepărtat conectorul audio de pe telefoanele Pixel, compania a lansat și un adaptor care va permite celor care încă nu vor să renunțe la căști să își păstreze setul curent.

Problema era că în loc să aibă un preț acceptabil, acel adaptor costa 20 de dolari. Părea atunci a fi un preț cam mare, având în vedere că nici măcar Apple nu a fost în stare să ceară atât de mulți bani pe un produs menit să rezolve o complicație introdusă chiar de către ei.

În ultimele săptămâni, Google pare să fi văzut lumina, motiv pentru care de acum înainte puteți găsi adaptorul minune la prețul de numai 9 dolari. Această schimbare de preț este foarte îmbucurătoare și poate un semn că Google n-a ratat complet ideea. Nu că asta ar afecta prețul telefoanelor în sine, dar măcar ne dă speranță pentru viitor. În acest ritm, poate adaptorul care suportă simultan și încărcarea telefonului în timpul folosirii căștilor va scădea în preț până costă măcar cât cel vândut de Apple pentru iPhone.

Desigur, în cazul celor de la Apple mai este mereu soluția de-a atașa un jack audio manual la telefon. Desigur, această soluție nu este tocmai economică, dar este posibilă.

[The Verge]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button