Telefoane

Cât de greu este să adaugi un jack audio unui iPhone 7?

V-ați întrebat vreodată cât de greu ar fi să îngrămădiți un jack audio într-un iPhone 7? Nu de alta, dar să dai cu bormașină în locul unde ar fi în mod normal localizat nu este o soluție tocmai bună.

Un om și-a pus această întrebare. Același om care a fost responsabil lunile trecute pentru construirea unui iPhone de la zero, folosind componente cumpărate de la diversele magazine din Shenzhen. Scotty Allen a petrecut mai bine de patru luni de zile încercând să găsească un mod prin care să adauge un jack audio complet funcțional unui iPhone 7.

Nu a fost un procedeu ușor, deoarece nu era foarte mult loc rămas în telefon, motiv pentru care câteva ecrane au fost sparte în procesul de reasamblare. După mai multe idei care nu au funcționat, în cele din urmă Scotty s-a folosit de un adaptor de Lightning-Jack Audio ce a fost integrat în interiorul telefonului, conectat pe de o parte la portul de încărcare al telefonului, iar apoi la un circuit care să permită folosirea tuturor celorlalte funcții ale portului.

Astfel, după foarte mulți bani cheltuiți, multă muncă, multe componente stricate, a reușit să facă un jack audio funcțional, ce poate să preia comenzi de volum, de pauză, de play și nu împiedică încărcare telefonului. Cât de validă mai este acum certificarea IP67 a telefonului nu prea este clar, din moment ce finisajul perforației nu este tocmai grozav.

Designul pentru circuitele necesare pentru ca această modificare să funcționeze poate fi găsit pe Github, în cazul în care sunteți curioși.

[Strange Parts]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button