Tech&ITȘtiri

Google renunță la opțiunea de 200GB pentru cloud storage, Honor Magic6 Pro e aproape și planurile Sony pentru PS5

Rezumatul săptămânii 12-18 februarie

Deși nu a fost cea mai plină de lansări importante, evenimente grandioase sau scandaluri colosale, avem destule subiecte interesante de săptămâna trecută de discutat în ediția de azi a rezumatului. De la tactica Google de a-i forța pe oameni să plătească mai mult până la toate detaliile despre Honor Magic6 Pro și planurile așternute de Sony pentru PlayStation 5, ia o gură de cafea și hai să discutăm despre tot ce mișcă-n tech.

Și începem cu Google, companie care, așa cum spuneam, se pare că a implementat o metodă agresivă de a-și forța utilizatorii să plătească mai mult pentru stocarea în cloud-ul Google One. Practic, opțiunea de 200GB este scoasă complet din ecuație, iar în locul ei rămân variantele de 100GB și 2TB. Ce înseamnă asta pentru tine și cum vor evolua lucrurile în viitor în ecosistemul Google afli din materialul lui Aurelian dedicat pe acest subiect.

În continuare vorbim despre Honor Magic6 Pro, următorul flagship adevărat al producătorului. Și, cum deja este disponibil China, am avut ocazia să vedem toate specificațiile și detaliile noului vârf de lance, inclusiv arsenalul impresionant de camere de pe spate. Găsești toate informațiile în articolul meu.

Next up, vicepreședintele Sony a declarat că se așteaptă ca vânzările de PlayStation 5 să scadă pe măsură ce consola intră în „ultima etapă a ciclului său de viață”. În plus, compania a anunțat un 2024 sărăcăcios în ceea ce privește titlurile first-party, dar mai multe deal-uri exclusive cu dezvoltatori terți ar putea salva situația. Citește toate detaliile în materialul lui Adrian.

Review-ul săptămânii este laptopul Lenovo LOQ 15IAX9I, un model interesant din toate punctele de vedere. Vine atât cu un procesor Intel cât și cu grafică dedicată tot Intel, este construit bine, are o tastatură grozavă și vine la un preț greu de refuzat. De ce e una dintre cele mai bune variante pentru gamerii cu buget redus afli din recenzia mea detaliată.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button