GamingPC&Consoles

Un clip proaspăt cu gameplay din God of War Ragnarok ne prezintă un nou tărâm

Lansarea noului titlu din seria God of War se apropie cu pași repezi (aceasta fiind pe 9 noiembrie, adică fix într-o lună!) și tot mai multe lucruri încep să fie dezvăluite. Spre exemplu, acum o săptămână v-am vorbit despre noi informații oficiale în legătură cu sistemul de combat.

Acum, cei de la Game Informer ne oferă un minut și jumătate de gameplay exclusiv din God of War Ragnarok, unde ne este prezentat un nou tărâm numit Svartalfheim, care este destul de diferit în comparație cu ce am văzut în jocul precedent.

Svartalfheim este un tărâm al piticilor (sau „dwarves” în engleză, mi se pare că denumirea din română sună foarte ciudat în contextul ăsta), cum ar fi cei doi frați fierari din jocul anterior, pe nume Sindri și Brok. Față de celelalte tărâmuri explorate de titlul precedent, această zonă are câteva lucruri care o fac cu adevărat specială, cum ar fi arhitectura neobișnuită, orașele mari, minele și canalele artificiale de apă. Puteți să râdeți voi cât vreți de piticii ăștia, dar se pare că în cazul lor, înălțimea este invers proporțională cu inventivitatea.

Pe lângă alte metode de transport pe care cei de la Game Informer spun că le vom avea la dispoziție în acest tărâm, se pare că această nouă zonă le va da ocazia lui Kratos și Atreus de a se plimba cu barca mai mult decât o făceau în titlul precedent. Poate asta le va da ocazia să trăiască mai multe momente tată fiu, gen, habar n-am, poate niște pescuit sau ce chestii își mai învață tații copiii. Și ruptul capetelor de monștri este distractiv, dar te plictisești la un moment dat…

Dacă tot vorbim de God of War, puteți vedea aici review-ul pe care Marinake l-a făcut pentru varianta de PC apărută la începutul acestui an a jocului lansat în anul 2018 exclusiv pentru PlayStation.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button