PC&ConsolesGaming

Creatorul Steam Deck ne spune că… PC-ul este cea mai bună platformă

Dacă îmi urmăriți materialele nu ar trebui să fie un secret pentru nimeni faptul că sunt fan înrăit al PC-urilor. Chiar dacă avem console precum PlayStation 5 și Nintendo Switch, nicio platformă nu oferă la fel de multă libertate precum vechiul calculator. Și dacă părerea mea nu contează chiar atât de mult, poate că spusele lui Gabe Newell, tata la’ Steam, o să atârne mai mult. Acesta și-a făcut apariția în cadrul Golden Joystick Awards întrucât Steam Deck a câștigat premiul „Best Hardware” și a ținut un discurs destul de sumar. Cu toate astea, vorbele sale au lovit fix acolo unde trebuie.

În numele tuturor celor de la Valve, aș vrea să vă mulțumesc pentru că i-ați acordat lui Steam Deck premiul Golden Joystick. În acest moment configurația mea conține un procesor AMD, o placă video NVIDIA, sistemul în sine este de la Falcon Northwest, am un mouse Corsair, o tastatură Logitech, un monitor Samsung… Această interoperabilitate, această compatibilitate, acești factori ne-au permis să dezvoltăm produse precum Steam Deck. Gabe Newell, președintele Valve

Pe lângă declarația de mai sus, Gabe Newell a ținut să mulțumească și comunității care a făcut posibilă această reușită. Steam Deck nu este doar un produs, ci are în spate o întreagă armată de voluntari și pasionați, oameni simpli care susțin proiectul acesta și încearcă să ajute cu ce pot. Avem site-uri precum ProtonDB pe care utilizatori din toată lumea țin o evidență a tuturor jocurilor care funcționează (sau nu) pe Steam Deck și pe Linux, avem comunități dedicate pe reddit și o mulțime de susținere din partea creatorilor de conținut.

Steam Deck este poate cel mai tare produs creat de pasionați, pentru pasionați. Premiul Golden Joystick a fost doar o altă confirmare a acestui lucru și îmi place să-i văd iarăși fața lui Gabe Newell care și-a câștigat un statut de zeitate printre gameri. Dacă vreți să vedeți și restul câștigătorilor Golden Joystick 2022 organizat de GamesRadar+, faceți click pe acest link.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button