Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

G.Skill anunță memorii DDR4-4000 SO-DIMM și mai rapide

/
/
/

N-a trecut o săptămână de când Corsair a anunțat cel mai rapid SODIMM DDR4 din lume. Înainte de asta, recordul îl dețineau cei de la G.Skill, așa cum v-am anunțat și noi acum aproape două luni. Iată că acum compania revine în top și preia din nou de la Corsair titlul de campion al vitezelor pentru memoriile DDR4-4000 SO-DIMM.

Seria G.Skill Ripjaws este cunoscută pentru a frecvențe rapide de memorie, și se pare că firma lansează kituri din ce în ce mai rapide la fiecare câteva luni. Cu doar două luni în urmă, G.Skill a stabilit un nou record cu un kit de memorie SO-DIMM care include o frecvență de 3.800MHz, dar acum compania a împins și mai mult limita cu un kit de 32GB care atinge 4000MHz.

Noul kit de memorie este dotat cu circuite integrate Samsung de tip B DDR4, asemănător cu titularul recordului anterior al companiei. De asemenea, capacitatea, latența CAS și tensiunea sunt identice cu kit-ul DDR4-3800 disponibil anterior, cu noul kit SO-DIMM de 32 GB (4 x 8 GB) DDR4-4000, care conține latențe CAS de 18-18-18-38 la 1.35V.

De asemenea, similar cu oferta anterioară, noul kit de 32GB de memorie DDR4-4000 SO-DIMM a fost validat utilizând o placă de bază ASRock X299E-ITX / ac mini-ITX cu un procesor Intel Core i9-7900X. Noua memorie de mare viteză pare a fi construită pentru această platformă și cu siguranță nu veți vedea aceeași performanță în alte dispozitive care folosesc sloturi de memorie SO-DIMM (cu siguranță nu un laptop de jocuri).

Prețurile pentru noul kit de 32 GB de memorie G.Skill Ripjaws DDR4-4000 SO-DIMM nu sunt cunoscute în prezent, dar compania a spus că vom vedea debutul acestor memorii RAM în primul trimestru al anului viitor.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar