PC

G.Skill anunță memorii DDR4-4000 SO-DIMM și mai rapide

N-a trecut o săptămână de când Corsair a anunțat cel mai rapid SODIMM DDR4 din lume. Înainte de asta, recordul îl dețineau cei de la G.Skill, așa cum v-am anunțat și noi acum aproape două luni. Iată că acum compania revine în top și preia din nou de la Corsair titlul de campion al vitezelor pentru memoriile DDR4-4000 SO-DIMM.

Seria G.Skill Ripjaws este cunoscută pentru a frecvențe rapide de memorie, și se pare că firma lansează kituri din ce în ce mai rapide la fiecare câteva luni. Cu doar două luni în urmă, G.Skill a stabilit un nou record cu un kit de memorie SO-DIMM care include o frecvență de 3.800MHz, dar acum compania a împins și mai mult limita cu un kit de 32GB care atinge 4000MHz.

Noul kit de memorie este dotat cu circuite integrate Samsung de tip B DDR4, asemănător cu titularul recordului anterior al companiei. De asemenea, capacitatea, latența CAS și tensiunea sunt identice cu kit-ul DDR4-3800 disponibil anterior, cu noul kit SO-DIMM de 32 GB (4 x 8 GB) DDR4-4000, care conține latențe CAS de 18-18-18-38 la 1.35V.

De asemenea, similar cu oferta anterioară, noul kit de 32GB de memorie DDR4-4000 SO-DIMM a fost validat utilizând o placă de bază ASRock X299E-ITX / ac mini-ITX cu un procesor Intel Core i9-7900X. Noua memorie de mare viteză pare a fi construită pentru această platformă și cu siguranță nu veți vedea aceeași performanță în alte dispozitive care folosesc sloturi de memorie SO-DIMM (cu siguranță nu un laptop de jocuri).

Prețurile pentru noul kit de 32 GB de memorie G.Skill Ripjaws DDR4-4000 SO-DIMM nu sunt cunoscute în prezent, dar compania a spus că vom vedea debutul acestor memorii RAM în primul trimestru al anului viitor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button