PC

Corsair lansează cel mai rapid SODIMM DDR4 din lume

Știm, știm… parcă ați citit un titlu similar acum 3 săptămâni, nu? Iar acum Corsair a anunțat că noul său kit de memorie Vengeance SODIMM DDR4 4000MHz 32GB (4x8GB) este – surpriză! – „cel mai rapid din lume”. Aceste module au sosit la scurt timp după ce G.Skill a anunțat că modulele sale SODIMM DDR4 sunt cele mai rapide de pe planetă.

Deși modulele de memorie SODIMM sunt în mod tradițional asociate cu laptop-uri, Corsair se adresează, de asemenea, entuziaștilor care construiesc și sisteme de mici dimensiuni de înaltă performanță. Ca și omologii săi de dimensiuni mari, acest nou kit de 32GB vine cu patru module de 8GB, construite pe PCB cu opt straturi, folosind cipuri de memorie Samsung B-die ICS, selectate manual. Aceste kituri noi sunt oferite în 32GB (4x8GB) care rulează la DDR4-4000 MHz cu latențele de CL19-23-23-45 , solicitând o tensiune de 1.35V.

Compania a furnizat o captură de ecran care arată că aceste kituri de memorie Vengeance SODIMM DDR4 au fost validate utilizând o placă de bază ASRock X299E-ITX/ac și un procesor Intel Core i7-7820X Skylake-X.

În cele din urmă, suportul Intel XMP 2.0 permite un overclocking și reglaj fin care poate fi efectuat din cadrul sistemului de operare, eliminând astfel necesitatea de a intra în BIOS pentru a efectua modificări manual.

Seturile de memorie Vengeance SODIMM DDR4 4000MHz 32GB (4x8GB) vor fi disponibile pe site-ul companiei cu un preț recomandat de vânzare de 595 dolari. Toate kiturile de memorie Corsair Vengeance LPX au garanție pe viață.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Nou din tehnologie: G.Skill anunță memorii DDR4-4000 SO-DIMM și mai rapide – Informații din tehnologia reală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button