GamingMobileȘtiri IT

Fortnite va sosi pe Android în această vară

După ce a cucerit consolele și PC-ul, jocul extrem de popular Fortnite: Battle Royale produs de Epic Games și-a făcut debutul său pe mobile mai devreme în decursul acestui an, dar până acum jocul a fost disponibil numai pentru dispozitivele iOS. Cu toate acestea, se pare că acest lucru nu va mai fi valabil pentru mult timp.

În actualizarea „State of Mobile” de pe site-ul lor oficial, Epic Games spune că vizează o lansare pentru versiunea de Android la vară pentru Fortnite: Battle Royale. Producătorul nu a oferit alte detalii suplimentare, spunând doar atât:

Știm că mulți dintre voi sunteți încântați de această lansare și vă promitem că atunci când vom avea mai multe informații pe care să le împărtășim, le veți auzi mai întâi de la noi.

Fornite a fost lansat pentru prima oară pentru iOS în martie; totuși, jocul a fost inițial disponibil numai pentru câțiva utilizatori care au participat la testul închis de pe iOS. Prin înregistrarea pe site-ul Epic, jucătorii de pe iOS primeau un e-mail care conținea câteva invitații, oferindu-le acestora și prietenilor lor accesul la joc. Fortnite s-a lansat oficial pe iOS în aprilie, dar până acum, Epic nu a împărtășit niciun plan concret pentru momentul în care va sosi versiunea de Android.

Pe lângă versiunea de Android, Epic a discutat despre unele dintre caracteristicile și îmbunătățirile la care lucrează în prezent pentru versiunea mobilă a lui Fortnite. Printre acestea, dezvoltatorul intenționează să implementeze chat-ul vocal pentru joc, care va permite jucătorilor să vorbească cu colegii lor de echipă, indiferent de platforma pe care o joacă. Epic îmbunătățește și mai mult funcția autorun și „adaugă modalități mai bune de a trage cu arma„.

Odată cu îmbunătățirea calității experienței, Epic se străduiește să optimizeze în continuare performanța jocului pe mobil. Studioul intenționează să adauge un mod de economisire a bateriei, care oferă performanțe sporite dacă jucătorii aleg să scadă calitatea grafică. Epic afirmă că, de asemenea, se lucrează continuu pentru a rezolva opririle neintenționate ale aplicației și alte probleme tehnice.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button