TECH

Fortnite Battle Royale va fi disponibil și pe mobile

Studioul Epic Games a anunțat că popularul joc Fortnite vine pe platforma mobilă. Versiunea care vine pe mobil este Battle Royale, cu 100 de jucători, în care lupți împotriva altor jucători pentru a fi ultima persoană sau ultima echipă. Acesta va fi exact aceeași versiune disponibilă pe desktop și console, fără niciun compromis la gameplay.

Epic Games au colaborat cu Sony pentru a permite multiplayer cross-platform pe PC, Mac, mobil și versiunile PlayStation 4.

Fortnite Battle Royale vine pe dispozitivele mobile! Pe telefoane și tablete, Fortnite este același joc de 100 de jucători pe care îl cunoașteți de pe PlayStation 4, Xbox One, PC și Mac. Același gameplay, aceeași hartă, același conținut, aceleași actualizări săptămânale. Începând de luni, puteți să vă înscrieți la evenimentul de invitație pentru iOS. Suportul pentru Android va veni în următoarele câteva luni.
În parteneriat cu prietenii noștri de la Sony, Fortnite Battle Royale va sprijini Cross Play și Cross Progression între PlayStation 4, PC, Mac, iOS și eventual Android. Acest lucru înseamnă că jucătorii de pe toate dispozitivele pot să se alăture prietenilor și să se joace împreună.

Începând de luni, utilizatorii iOS se pot înscrie pentru a primi invitații. La scurt timp după înscriere veți primi invitația prin e-mail, care va conține un link pentru a descărca jocul prin App Store. Cei care primesc invitații vor primi la rândul lor coduri de invitație pentru a le trimite prietenilor. Fornite pe iOS va necesita iOS și poate fi rulat pe iPhone 6S / SE și toate modelele mai noi de iPhone, precum și pe iPad Mini 4, iPad Air 2, iPad Pro și iPad 2017. Utilizatorii Android vor trebui să mai aștepte câteva luni pentru a avea acces la joc.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button