GamingMobileTech&IT

Fortnite este acum disponibil pe iOS pentru toată lumea

În timp ce utilizatorii de dispozitive Android continuă să aștepte știri despre când vor avea și ei acces, Epic Games și-a încheiat cu succes testul iOS bazat exclusiv pe invitații pentru Fortnite Mobile. Toți cei care au un dispozitiv iOS compatibil se pot arunca acum în jocul extrem de popular, care se poate juca în întregime gratuit pe telefoane și tablete.

Fortnite a fost disponibil gratuit pe iOS în App Store de la debutul testului din martie, deși numai cei cărora le-a fost acordat acces (de la Epic sau prin runda ulterioară de invitații de la prieteni) s-au putut autentifica. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, vă puteți îndrepta către site-ul Epic pentru a crea un cont. Pentru a juca, veți avea nevoie de unul dintre următoarele dispozitive:

Dispozitive iOS compatibile cu Fortnite Mobile

  • iPhone SE
  • iPhone 6S
  • iPhone 7
  • iPhone 8
  • iPhone X
  • iPad Mini 4
  • iPad Air 2
  • iPad 2017
  • iPad Pro

Fortnite Mobile nu acceptă dispozitive precum iPhone 5S, 6, 6 Plus; iPad Air, Mini 2, Mini 3; sau iPod Touch. În timp ce acest lucru reprezintă un caz nefericit pentru proprietarii acestora, dacă aveți hardware-ul potrivit, Fortnite Mobile reprezintă o versiune surprinzător de completă a jocului – cu tot cu provocări săptămânale și celelalte funcții. Acest lucru este necesar, având în vedere prezența crossplay-ului opțional cu alte platforme, iar jocul chiar se comportă decent, dacă e să-l comparăm cu versiunea de pe Xbox One X.

Încă nu avem niciun cuvânt specific cu privire la versiunea Android a Fortnite Mobile. Epic a spus că aceasta va sosi în cele din urmă, dar nu știm cât de curând să ne așteptăm. Probabil că, cu testarea pe iOS completă, acum își poate îndrepta atenția spre Android.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button