GamingTech&IT

Acum vei putea juca Fortnite în pielea lui… JOHN CENA?

Autor: Matei Pană

Am observat cum de-a lungul timpului, Fortnite a implementat prin skin-uri din ce în ce mai multe personaje din cultura pop, cum ar fi eroi din universul Marvel sau DC, Kratos, John Wick, Naruto sau artistul Marshmello. Însă, nu știu de ce, nu m-aș fi așteptat să-l văd aici și pe John Cena. Dar dacă stau să mă gândesc, pentru o colaborare cu compania de wrestling profesionist WWE, John Cena este cel mai potrivit, deoarece în perioada sa de glorie a fost cel mai mare wrestler profesionist din lume.

Set-ul complet de skin-uri cu John Cena include două variații ale unui skin (cu tricou sau fără, adică), un pickaxe care este practic un plici imens, un accesoriu pentru spate care reprezintă cureaua titlului de campion WWE (titlul de campion suprem, pe care Cena l-a obtinut de 16 ori), și un emote cu simbolicul său gest “U Can’t C Me” pe care wrestlerul îl folosește mereu înainte de a executa mișcarea sa specială numită “Five Knuckle Shuffle”.

Acest set de skin-uri este doar o parte din colaborarea dintre Epic Games și WWE. În Fall Guys avem trei outfit-uri inspirate din wrestlerii Asuka, Xavier Woods și The Undertaker plus două emote-uri, iar în Rocket League vom avea de asemenea două variante de skin-uri cu culorile specifice lui John Cena, respectiv ale lui Roman Reigns.

Nu mi-e foarte clar cât de mult se intersectează publicul Fortnite cu cel WWE, dar indiferent de acest lucru, consider că ce se întâmplă este benefic pentru ambele tabere. Eu mă uitam destul de mult la wrestling când eram mic, și mă bucur că niște fețe familiare dintr-un sport care nu mai este așa de “la modă” sunt aduse într-unul dintre cele mai cunoscute jocuri. Iar pentru oamenii care nu sunt familiarizați cu wrestling-ul, colaborarea asta sigur le va stârni măcar puțin curiozitatea.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button