Gaming

Doctor Strange ajunge și în Fortnite…

După ce am dat de toate nebuniile și toate personajele din toate lumile posibile și imposibile, iată că încă un erou Marvel își face apariția în Fortnite. Cam asta reiese din informațiile postate pe Twitter de dataminerul ShiinaBR, cunoscut pentru informațiile sale corecte din trecut. Postarea indică mai multe surse din interior, semn că am putea primi în curând și confirmarea oficială de la Epic Games.

Nu există vreun detaliu anume, dar dacă ne gândim că Spider-Man și-a făcut apariția în primul sezon din Chapter 3, n-ar avea rost să fim surprinși când Doctor Strange o să pășească în universul Fortnite. Într-un fel are sens, pentru că Fortnite s-a grăbit oricum să promoveze lansarea lui Spider-Man: No Way Home în cinematografe. Asta înseamnă că debutul filmului Doctor Strange in the Multiverse of Madness pe 6 mai este o ocazia perfectă pentru o colaborare.

Sezonul al doilea din Chapter 3 este pe cale să fie lansat în Fortnite, semn că astrele sunt pe cale să se alinieze. Unde mai pui că Doctor Strange are mantia aia super mișto care face des pe deșteapta și o ia în zbor la dreapta. Da, știu, asta este cea mai proastă glumă a mea de până acum.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button