GamingRSS PaginaDeMedia

Naruto aterizează în universul Fortnite

Dacă Riot își extinde și mai mult universul League of Legends prin seriale și filme, Epic le oferă fanilor anime un motiv în plus să nu se oprească niciodată din *sigh* jucat Fortnite. Celebrul battle-royale și-a făcut o reputație pe cât de solidă, pe atât de comică, în momentul în care a început moda crossover, aducând pe câmpul de luptă personaje din cu totul alte francize (vezi League of Legends). Acum este rândul lui Naruto să se arunce din autobuzul zburător și să alerge în stilul lui caracteristic prin lumea din Fortnite.

Informațiile fuseseră inițial descoperite într-un document din contextul disputei dintre Epic și Apple, alături de alte posibile idei și parteneriate. Vestea a fost anunțată oficial pe pagina de Twitter dedicată jocului, astfel încât jucătorii se vor putea juca de-a Naruto începând din 16 noiembrie.

Nimeni nu știe momentan cu ce se mănâncă acest crossover. Ar putea fi vorba despre includerea personajului omonim sub formă de skin, sau poate își vor face apariția și alte nume importante din celebrul anime.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button