GamingRSS PaginaDeMedia

League of Legends și Fortnite pășesc pe teren comun!

Două din cele mai populare jocuri de pe planetă se pregătesc să facă front comun pentru a le oferi gamerilor acel mash-up de care n-aveau nevoie, dar pe care și-l doreau indubitabil. Pentru a sărbători lansarea de pe 6 noiembrie a serialului Arcane produs de Netflix, Riot se pregătește să intre în lumea din Fortnite.

Sau cel puțin asta ne spune un leaker destul de cunoscut în comunitatea Fortnite. Potrivit lui ShiinaBR’, League of Legends este pe cale să transporte un personaj emblematic în lumea battle-royale dezvoltată de Epic. Și dacă nu v-ați dat seama din poza de coperta, este vorba despre Jinx!

League of Legends și Fortnite vor fi o forță de neoprit

Chiar dacă nu avem parte de o dată specifică, este tentant și probabil safe să intuim că anunțul oficial va fi făcut în același timp cu debutul serialului Arcane. Este un crossover important pentru fanii ambelor comunitati, si nu este prima data cand vedem amestecuri de acest fel, poate prea multe, aș putea spune.

League of Legends a numărat 115 milioane de jucători în fiecare lună a anului 2020. Fortnite, în schimb, s-a lansat mai recent, dar este șocant să vezi cum acesta are la activ peste 350 de milioane de jucători. Iar asta constant, pe toate platformele. Și uite că de la staruri NBA, personaje Star Wars și Rick and Morty, Fortnite ia cu japca și aruncă din autobuz și campioni din League of Legends!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button