Tech&IT

Platforma EuPlatesc integrează Apple Pay pentru plăți online

EuPlatesc.ro, unul dintre cei mai mari procesatori de plăți online din România va adopta, în sfârșit, Apple Pay. Mai exact, aproape 16.000 de magazine partenere EuPlatesc de la noi din țară vor primi această opțiune de plată, din domenii ca fashion, IT sau turism, dar și instituții publice care permit plăți online, cum ar fi primării, universități, muzee sau teatre.

Pentru Apple Pay ai nevoie fie de un iPhone 6 sau mai nou, fie iPad Air 2 sau mai nou. Pe partea de calculatoare, orice Mac cu senzor de amprentă TouchID este compatibil cu această funcție. De menționat este că, dacă vrei să plătești online cu Apple Pay va trebui să folosești exclusiv browser-ul Safari pentru asta, iar cardurile acceptate sunt cele Mastercard și Visa, adăugate în prealabil în aplicația de portofel a dispozitivului. De menționat este faptul că EuPlatesc.ro suporta deja Google Pay, așa că utilizatorii de Android se bucură de o funcție similară de ceva vreme.

Nu pot decât să mă bucur când o astfel de funcție atât de răspândită și folosită de utilizatori devine și mai practică. Personal, folosesc Apple Pay de când banca pe care o folosesc a integrat această funcție și mi-a ușurat categoric viața. Nu știu când am plătit ultima oară cu cardul fizic la magazin, iar unele ATM-uri suportă și extrageri de bani direct cu telefonul, ceea ce este grozav. Cât despre plățile online, chiar dacă aveam deja cardul salvat în browserul pe care îl folosesc, trebuie să recunosc că soluția celor de la Apple este mai elegantă și cu siguranță o voi folosi ori de câte ori am ocazia.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button