MORE

Este oficial: Conferința Apple va avea loc pe data de 12 septembrie

Apple a oficializat data și locul mult anticipatului eveniment unde vor prezenta noile modele de iPhone. Conform ultimelor zvonuri pe care le-ați putut citi și pe site-ul nostru, conferința va avea loc pe data de 12 septembrie ora 10 în Steve Jobs Theater din Apple Park, noul campus din Cupertino. Evenimentul se va desfășura la 10 AM ora locală, care corespunde cu ora 8 PM de pe teritoriul României.

Conform zvonurilor, pentru prima oară, Apple ar putea anunța trei noi variante de iPhone: iPhone 7s, iPhone 7s Plus și vedeta evenimentului, iPhone 8. Modelul de vârf probabil va avea un ecran OLED care se va întinde de la o latură la alta a telefonului, eliminând marginile ce încadrau eranul în trecut. Butonul Home s-ar putea să fie complet eliminat, pentru deblocare fiind utilizată camera frontală, despre care se zvonește că ar fi capabilă de identificare facială. Un senzor infraroșu ar înlesni acest lucru în condițiile de iluminare slabă.

Pe lângă dezvăluirea noilor modele de iPhone, ne putem aștepta ca Apple să profite de ocazie pentru a lansa cele mai noi variante ale sistemelor sale de operare – iOS 11, macOS High Sierra, watchOS 4 și tvOS 11 – după ce au prezentat câteva dintre ele la conferința din luna iunie.

În afară de acestea, Apple ar mai putea prezenta noua serie de ceasuri inteligente Apple Watch Series 3, despre care se zvonește că ar putea avea o conexiune LTE de sine stătătoare, fără a mai depinde de un iPhone pe viitor. Apple TV probabil va face și el trecerea la următoarea iterație, care ar putea înzestra dispozitivul cu capacitatea de a reda conținut video 4K. Dacă Apple va face într-adevăr acest anunț, atunci ar trebui să prezinte și ceva conținut nou care să atragă mai mult public, pentru că în acest moment compania nu stă foarte bine la acest capitol.

Acest an este unul important pentru Apple. În ultima perioadă vânzările lor de telefoane au fost într-un ușor declin, ediția aniversară de iPhone fiind cu atât mai importantă pentru companie. În afară de asta, acest eveniment va fi prima conferință publică organizată în noua clădire Steve Jobs Theater, numită astfel după răposatul co-fondator al firmei, care a murit în 2011.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button