MORE

Evenimentul Apple este programat pentru 12 septembrie

Conform unui anunț de pe Wall Street Journal, zvonurile pe care le-ați citit anterior pe site-ul nostru s-au adeverit. Apple și-a programat într-adevăr evenimentul pentru data de 12 septembrie.

La acea dată Apple va anunța noile modele de iPhone, precum și Apple Watch în varianta LTE, și un Apple TV ce poate reda conținut 4K. Apple încă nu a început să transmită invitațiile către partenerii media prin care oficializează evenimentul, dar acesta este pe cât de confirmat poate fi în acest moment.

În ceea ce privește locația, articolul precizează că firma intenționează să folosească noua clădire Steve Jobs Theater din Apple Park. Această locație nu este încă bătută în cuie, și depinde mult de durata finalizării construcțiilor. În ultimii doi ani, Apple a folosit Bill Graham Civic Auditorium în acest scop, și foarte probabil vor păstra această variantă ca plan de rezervă.

Deși Apple pregătește câteva produse noi pentru acest eveniment, toate privirile vor fi ațintite pe noul model iPhone 8, care s-ar putea la fel de bine să primească un alt nume oficial. Această iterație reprezintă prima schimbare majoră din ultimii trei ani la capitolul design. În premieră pentru un iPhone, dispozitivul va avea un display OLED de 5,8″. Șasiul telefonului nu va fi cu mult mai mare decât variantele actual de iPhone, care au un display de 4,7″. Pe lângă noile elemente de design, iPhone 8 va primi funcția de wireless charging și un senzor 3D pe camera frontală capabil de identificare facială folosit la deblocarea telefonului.

Odată cu această variantă revoluționară, vor mai fi lansate și modelele iPhone 7s, care succed generația actuală. Design-ul acestora va rămâne aproximativ neschimbat, iar îmbunătățirile aduse probabil se vor regăsi doar în incrementarea specificațiilor tehnice. În timp ce pentru iPhone 8 se zvonește că va atinge pragul de preț de 1000 dolari, versiunile 7s probabil vor porni de la 650 dolari.

Pe lângă modelele noi de iPhone, compania va anunța noua generație de ceasuri inteligente Apple Watch capabile de trafic de date. Ar trebui să mai fie anunțat și un update pentru Apple TV, care va deveni astfel capabil să redea conținut în rezoluție 4K și/sau cu tehnologie HDR. Dacă noile telefoane vor fi anunțate pe data de 12 septembrie, foarte probabil acestea vor ajunge în magazine începând cu data de 22 septembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button