Telefoane

Zvon: Evenimentul la care va fi anunțat iPhone 8 ar putea avea loc pe 12 septembrie

Site-ul francez Mac4Ever.com susține că ei cunosc data exactă a evenimentului din septembrie, unde vor fi anunțate noile telefoane Apple: atât modelele 7s, ce succed generația actuală, cât și noul model aniversar revoluționar, iPhone 8. Articolul, care citează surse din rândul operatorilor, afirmă că acest eveniment va avea loc pe data de 12 septembrie.

Conform site-ului, operatorii de telefonie mobilă au fost deja înștiințați în privința datei, deoarece aceștia trebuie să pregătească inventarul și campaniile de marketing pentru dispozitivele ce vor fi anunțate. Apple nu a anunțat nimic oficial dar, conform tradiției, ne așteptăm ca acest eveniment să aibă loc pe data de 6 sau 12 septembrie. Mac4Ever ar înclina spre varianta de 12 septembrie, deoarece aceasta ar fi data comunicată de Apple operatorilor de telefonie mobilă.

Deși Mac4Ever are un istoric favorabil în ceea ce privește zvonurile legat de Apple, ar fi bine să tratați această știre doar ca pe un zvon, cel puțin până în acel moment în care vor exista mai multe surse care să confirme această informație.

Presupunând că informația este corectă și că evenimentul va avea într-adevăr loc pe data de 12 septembrie, modelele iPhone 7s și iPhone 8 vor fi disponibile pentru precomandă în aceeași săptămână pe data de 15 septembrie, urmând a fi lansate pe data de 22 septembrie.

Desigur, toate acestea se vor adeveri dacă Apple decid să rămână consecvenți și să păstreze aceleași date ca în trecut. Ar putea la fel de bine să hotărască schimbarea schemei de lansare, caz în care nimic din ce s-a scris aici nu ar mai fi valabil. De asemenea, zvonurile spun că iPhone 8 nu va fi disponibil în prima perioadă după anunț, cel puțin până în octombrie, din cauza problemelor de aprovizionare. Conform altor zvonuri s-ar putea totuși ca iPhone 8 să se lanseze simultan cu celelalte modele, dar într-un volum extrem de redus.

Împreună cu noile telefoane, ar trebui ca la evenimentul din septembrie să mai fie anunțate și următoarea generație de Apple Watch cu conexiune LTE, plus o variantă nouă de Apple TV capabil de rezoluție 4K.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button