GamingRSS PaginaDeMedia

E3 2021 va fi un eveniment virtual cu participare gratuită

Ediția aceasta a Electronic Entertainment Expo, E3 2021 pe numele său de alint, va avea loc online, iar toți doritorii vor putea participa gratuit la toate showcase-urile și workshop-urile din cadrul evenimentului. Se pare că Entertainment Software Association (ESA) a învățat de pe urma Blizzconline-ului din februarie și a decis să ofere tuturor pasionaților de jocuri video șansa de a urmări conferința de anul acesta. Însă vestea nu a venit fără mici controverse legate de un plan inițial care viza participarea contra cost la eveniment.

Publicația VGC anunțase că, potrivit unor surse, ESA ar urma să impună o taxă pentru participarea la anumite panel-uri din cadrul E3 2021. Cei din urmă au intervenit cu promptidudine, clarificând situația. Prin urmare, participarea integrală la conferință va fi gratuită.

E3 2021 pe gratis – Ori este, ori nu este?

Reprezentanților VGC nu le-a prea plăcut acest follow-up al Asociației cu privire la E3 2021. Pe Twitter, Andy Robinson explică faptul că articolul publicației este documentat din surse oficiale și că și-ar fi dorit ca ESA să menționeze gratuitatea participării înaintea articolului cu pricina. Cum s-ar spune, VGC s-a făcut de râs și a picat de mincinos.

Dar astea sunt doar chestii de umplutură. Ceea ce contează este că E3 2021 se va ține în mediul online, iar participarea va fi gratuită. Într-un fel era și normal și de bun simț. Sigur, înțeleg că și astfel de tranziții spre virtual trebuie să își acopere costurile și să fie finanțate pentru a merge (sper eu) spre mai bine, dar este o perioadă sensibilă pentru toți, iar evenimente fizice cu țârâita spre mai deloc. Așa că faceți un bine și lăsați-ne să ne aruncăm în pat, cu niște gustări, ca să ne putem urmări evenimentul fără să trebuiască să ne întindem după portofel. Hai, că Blizzconline a putut.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button