CommunityGamingMORERSS PaginaDeMedia

Urmatorul BlizzCon va fi un eveniment online gratuit

De 15 ani, evenimentul aduce laolalta fanii celor mai apreciate jocuri Blizzard. Fie ca aleg prezenta fizica sau prefera sa participe online, pasionatii BlizzCon au parte de multe activitati si concursuri, nemaivorbind de panel-urile dedicate noutatilor in jocuri.

De regula, un bilet pentru participarea fizica la BlizzCon este destul de costisitor, anul trecut atingand pretul de 200 de dolari. Pentru participarea online, puteai plati in jur de 50 de dolari si aveai acces la toate panel-urile si activitatile evenimentului.

Anul acesta, lucrurile se schimba nitel. Din cauza pandemiei, BlizzCon este reprogramat pentru februarie 2021, exclusiv online, iar toti doritorii vor putea participa gratuit.  J. Allen Brack, presedintele companiei, spune ca aceasta alegere a fost facuta din dorinta de a invinge dificultatile impuse de situatia actuala. In plus, este o invitatie deschisa adresata atat noilor-veniti in lumea jocurilor Blizzard, cat si celor care si-au dorit sa participe la BlizzCon, dar nu au reusit pana acum.

Din moment ce BlizzCon va fi gratuit, cu totii vom putea urmari lansarile si workshop-urile preferate, din confortul propriei locuinte. Situatia asta nu este un caz izolat. Vorbim si despre alte evenimente care au fost fortate sa isi mute organizarea in mediul virtual, precum GDC. Spre deosebire de BlizzCon-ul acesta, insa, GDC inca impune un pret pentru participarea la eveniment. Adica dai bani ca sa stai acasa in sosete calduroase si sa te uiti pe net.

Avantajul pe care gratuitatea acestei editii BlizzCon este unul destul de important. Un numar mult mai mare de participanti vor putea afla informatii noi despre viitoarele jocuri Blizzard, ca Diablo 4 sau Overwatch 2. Pentru ca afli informatiile si te uiti la trailerele lansate in timp real, ai o altfel de perspectiva, fata de momentele in care astepti notificari pe YouTube in momentul in care apare vreun sneak peak legat de World of Warcraft: Shadowlands sau mai stiu eu ce.

BlizzCon-ul acesta va avea loc pe 19 si pe 20 februarie 2021, si ii invita pe toti doritorii sa dea „join” la eveniment.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button