GamingRSS PaginaDeMedia

Dying Light 2 va beneficia de suport post-launch și de conținut nou pe durata a 5 ani

Continuarea unuia din jocurile mele preferate și-a făcut rapid loc pe lista celor mai așteptate titluri din 2022. Și pe bună dreptate, căci Techland, în ciuda unei tăceri îndelungate, a decis să se revanșeze și ne-a promis o lume și mai mare, clădiri și mai înalte, mecanici și mai antrenante și, nu în ultimul rând, suport și update-uri pentru o vreme cât de cât îndelungată.

Este o veste importantă pentru cei care doresc să profite cât mai mult de cele oferite de un joc în principal single-player. Primul Dying LIght a apărut în 2016 și s-a bucurat de o atenție post-launch impresionantă, de la expansion, DLC-uri, evenimente in-game și tot felul de nebunii la upgrade next-gen gratuit pentru posesorii de PS5 și Xbox Series X/S.

Dying Light 2 ridică mari așteptări

Polonezii au fost destul de responsabili cu menținerea primului DL în stare proaspătă, spre încântarea fanilor. De aceea, faptul că Techland a decis să crească această perioadă a suportului pentru Dying Light 2 este o decizie foarte înțeleaptă.  Dezvoltatorii au anunțat că mult așteptatul joc va continua să primească atenție post-launch pe durata a 5 ani. Asta înseamnă mai multe noutăți, adică evenimente, locații, povești și iteme in-game, pentru ca lumea postapocaliptică de pe ecranele noastre să prindă viață, în ciuda morților umblători cu care trebuie să ne luptăm.

Ne mai desparte foarte puțin de lansarea oficială a lui Dying Light 2. Data magică este 4 februarie 2022, iar eu aștept cu deosebit interes această noutate cu tot ceea ce are de oferit. Așteptările sunt mari, pentru că vorbim despre un titlu al cărui dezvoltare a durat foarte mulți ani. Techland, dacă tot ai lucrat în tăcere, măcar să fi lucrat meticulos și cu simț de răspundere!

Dying Light 2: Cerințe de sistem

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button