GamingRSS PaginaDeMedia

Dying Light 2: Cerințe de sistem

Mai este puțin până când ne vom putea alerga unii pe alții (sau unii cu alții) pe zgârie-norii din Dying Light 2. Jocul se va lansa la început de februarie, iar toate materialele prezentate până acum, fie ele trailere sau gameplay-uri, nu fac decât să crească entuziasmul pentru continuarea unuia din cele mai bune jocuri cu zombie.

Sequel-ul celor de la Techland este ambițios, atât din punct de vedere al mecanicilor și esteticii in-game, cât și în ceea ce privește hardware-ul necesar. Din câte se pare, polonezii nu s-au ferit să se folosească din plin de puterea oferită de noua generație de plăci video, că doar vorbim despre includerea funcției de ray-tracing. Sunt niște cerințe cam stufoase, dar mă bucură să văd că măcar memoria RAM și spațiul de stocare nu vor fi o problemă pentru mulți dintre noi.

Care sunt cerințele de sistem pentru Dying Light 2?

Ray-Tracing OFF Ray-Tracing OFF Ray-Tracing ON Ray-Tracing ON
Cerințe minime Cerințe recomandate Cerințe minime Cerințe recomandate
Performanță Full-HD@30FPS Full-HD@60FPS Full-HD@30FPS Full-HD@60FPS
Grafică LOW HIGH LOW RT HIGH RT
Procesor Core i3-9100 / Ryzen 3 2300X Core i5-8600K / Ryzen 5 3600X Core i5-8600K / Ryzen 5 3600X i5-8600K / Ryzen 7 3700X
Placă video GeForce GTX 1050Ti / Radeon RX 560 4GB RTX 2060 6GB / RX Vega 56 8GB RTX 2070 8GB RTX 3080 10GB
Sistem de operare Windows 7 Windows 10
RAM 8GB 16GB
Stocare 60GB HDD 60GB SSD

Dying Light 2 se va lansa pe 4 februarie 2022 și va introduce un sistem interesant care afectează dezvoltarea lumii jocului în funcție de alegerile pe care le faci. Fiecare dialog, acțiune și/sau luptă va modela soarta ultimului refugiu al omenirii, The City.

Până acum, Dying Light 2 m-a convins să-l adaug pe lista personală cu cele mai interesante lansări ale noului an, alături de Elden Ring, God of War pentru PC și remake-ul primului Dead Space. Se anunță un 2022 bogat în materie de gaming, și nu pot spune decât că-l aștept cu entuziasm.

Iată cum se prezintă Dying Light 2 cu două luni înainte de lansare

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button