GamingRSS PaginaDeMedia

Iată cum se prezintă Dying Light 2 cu două luni înainte de lansare

Dying Light este unul din jocurile mele preferate și nu pot să-mi ascund entuziasmul la vederea unei noi prezentări a sequel-ului. Fanii se temeau că Dying LIght 2 a murit, până când Techland a decis să iasă în față și să-și prezinte procesul dezvoltării noului joc. A fost un parcurs anevoios, însă nu lipsit de speranță. iar polonezii ne-au oferit detalii interesante și elemente noi pe care le vom întâmpina odată ce DL2 își va face apariția pe 4 februarie.

Techland a continuat să explice modurile în care vom putea experimenta lumea din Dying Light 2. Producătorii menționează că harta va fi de patru ori mai mare decât cea a primului joc. Locul de joacă se va concentra mult mai mult pe verticalitate, asta însemnând mai multe turnuri, mai multe etaje, în esență o abordare puțin mai diferită care oferă noi posibilități de explorare. Și credeți-mă, astea sunt vești interesante. Oi fi intrat tu prin efracție pe șantiere ca să escaladezi zgârie- norii aflați în construcție în primul joc, dar în Dying LIght 2 se pare că asta va fi la ordinea zilei. Iar faptul că harta va fi extinsă considerabil spune multe. Și mie mi se părea că lumea din DL este imensă…

Dying Light 2

 

Dying Light 2 păstrează tradiția în timp ce surprinde cu elemente noi

Nu vor lipsi nici elementele de role-playing și sistemul de alegeri care vor afecta mediul înconjurător. Întreaga hartă pare că oferă posibilități nenumărate de explorare și diferite moduri de abordare a misiunilor. Verticalitatea amintită de dezvoltatori este evidentă, iar priveliștea este spectaculoasă. Dacă iei asta și o combini cu tradiționalul co-op între doi și patru jucători și sistemul de combat precis și alert, iti iese o continuare promițătoare a unui joc foarte reușit.

Dar cred că mai bine ar fi să las gameplay-ul de 15 minute să vorbească. Acesta ne poartă de-a lungul îndeplinirii unui quest important. Revenirea electricității a pus pe jar toate facțiunile din joc. Acestea sunt atrase de sursa generatorului ca moliile la lămpi, iar cafteala în stil postapocaliptică este iminentă.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button