GamingRSS PaginaDeMedia

Când ne vom putea juca Diablo 2 Resurrected în open beta?

Spuneam și ieri că sunt un nostalgic incurabil, așa că nu mică mi-a fost mirarea atunci când am aflat că Blizzard coace un remaster pentru un titlu emblematic. Lăsând în urmă eșecul cunoscut drept Warcraft III Reforged, îmi pare că dezvoltatorii au învățat din greșeli, după cum spuneam și aici, așa că am continuat să aștept cu interes orice detaliu despre remasterul lui Diablo 2, considerat de mulți ca fiind cel mai bun din serie.

Trecând peste grafica 4K pentru PC și posibilitatea de a trece super rapid de pe versiunea remasterizată pe cea clasică printr-un simplu legacy toggle, Diablo 2 Resurrected aduce cu sine o întrebare chintesențială: când apucăm să ne jucăm și noi un early access, ceva?!

Păi, Blizzard a publicat de curând perioadele când vom avea ocazia să ne aventurăm pe meleagurile Sanctuary-ului în stil old school adus la zi (wow). Accesul este împărțit în două sesiuni: cea early acces și cea open beta.

Hai să ne jucăm Diablo 2 Resurrected!

Early Access-ul va începe vinerea aceasta, pe 13 august (ce coincidență) și se va încheia pe 17 august. Această perioadă este rezervată celor care au precomandat Diablo 2 Resurrected sau ediția Prime Evil, care conține atât remasterul, cât și Diablo 3, disponibile pe PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PS4 și PS5.

Sesiunea open beta va avea loc în weekend-ul 20 – 23 august, iar toți doritorii vor avea ocazia să parcurgă Actele I și II ca Amazon, Barbarian, Druid, Paladin sau Sorceress. Blizzard oferă posibilitatea de a juca în multiplayer în cel mult șapte playeri, cu mențiunea că progresia cross-platform din timpul weekend-ului early access va fi disponibilă doar în cazul în care ai precomandat jocul pe platforma respectivă.

Va trebui să mai așteptăm puțin până când vom putea vedea ce aduc la masă Assassin-ul și Necromancer-ul, dar parcă nu mai este așa de mult până pe 23 septembrie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button