GamingRSS PaginaDeMedia

Diablo 2 Resurrected va putea importa salvările jocului original

Știți voi, chestia asta cu remaster-urile este cu dus și întors. Bine că Blizzard a învățat din greșelile care au nenorocit Warcraft 3 Reforged și a decis să păstreze Diablo 2 în două variante distincte, independente: originalul și Resurrected.

Vorbeam într-un material anterior despre cum Diablo 2 Resurrected are șanse bunicele să fie un remaster sănătos, ba chiar promițător și care face dreptate originalului. Partea cea mai importantă și cea mai râvnită de comunitate este chiar această independență a versiunilor. Vă mai aduceți aminte cum clientul originalului Warcraft 3 era înlocuit forțat de Reforged și puteai să-ți iei adio de la mod-uri, hărți și multiplayer stabil?

Din fericire, echipa care lucrează la Diablo 2 Resurrected s-a asigurat că cele două versiuni nu se vor suprapune, ba chiar a lăsat neatinse inclusiv mod-urile și componenta multiplayer. În plus, dezvoltatorii s-au gândit și să ofere suport pentru salvările originalului. În felul ăsta, dacă, printr-o minute, mai ai pe un floppy disk sau pe un flash drive sau prin sistemul tău Diablo 2 Adevăratul, vei putea să imporți salvările tale prețioase de când te jucai pe Nightmare și să te folosești de ele în Resurrected.

Da! Da, păstrați salvările! Atunci când am început să lucrăm la remaster, ne-am întrebat dacă vechile salvări ar merge cu versiunea cea nouă, așa că, într-un fel, le-am inserat și a mers! Și în momentul acela, toți ne-am spus „Ok, asta e cea mai tare chestie!” Matthew Cederquist

La vreo 35 de euro pe Battle.net și disponibil mai târziu anul ăsta, aș putea spune că Diablo 2 Resurrected merită adăugat în librăria ta de jocuri, câtă vreme ești în limbă după clasicul D2, pentru că îți place atmosfera dark and gothic emanată de acesta, dar parcă-parcă ai vrea s-o experimentezi pe grafică actuală.

Înainte eram destul de sceptic în legătură cu acest remaster, acum sunt ceva mai entuziast și mai încrezător. Progresia cross-platform și compatibilitatea cu hardware-ul current-gen este demnă de apreciat DAR există acel scris mic-mic, pe care nu-l vezi atunci când semnezi un contract dubios sau mai știu eu ce. Iar acel scris menționează că trebuie să cumperi Diablo 2 Resurrected pe fiecare platformă dorită ca să poți menține progresul. Auch…

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button