MORE

Detalii noi despre iPad Pro de 9.7 inch

Primul iPad Pro a fost anuntat anul trecut. Insa de cand a fost anuntat varianta de 12.9 inch au si aparut zvonuri legate de o varianta mai mica, una de 9.7 inch. iPad Pro de 9.7 inch ar urma sa fie lansat pe 22 Martie, adica spre sfarsitul acestei luni. Ultimile zvonuri sistin ca noua tablata Apple ar putea fi echipata cu o camera foarte performanta.

Apple iPad Pro 9.7

Conform sursei, iPad Pro 9.7 ar putea fi echipat cu o camera de 12.3MP, iar aceasta camera va fi superioara celei de pe iPhone 6s sau 6s Plus.  Noua camera va filma 4k la 30 de cadre pe secunda, astfel iPad Pro 9.7 ar deveni tableta cu cea mai buna camera de pe piata. Procesorul lui iPad Pro 9.7 va fi un Apple A9X, cu 4GB RAM LPDDR4 si un ecran cu rezolutie 4k. Pe langa lansarea lui iPad Pro 9.7 este asteptat si iPhone 5SE. Noi asteptam cu nerabdare lansarea acestor dispozitive. Ce asteptari aveti de la noile dispozitive Apple.

[Sursa]

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Dupa spusele sursei, daca vor fi confirmate, va fi un iPAD foarte puternic, cu un pret mult mai mare decat la lansarile celorlalte, avand in vedere atatea specificatii „upgrad-ate”. S-ar putea ca pretul sa fie mai mare decat la Pro, avand in vedere specificatiile asemanatoare intr-o forma compacta. Sa speram ca va fi in jurul de 2000-2400 lei pentru ca vanzarile sa fie semnificative. Daca va fi mai mare, Macbook-ul de 12 inch lansat anul trecut, e cea mai buna solutie, avand posibilitatea de a fi productiv in comparatie cu tabletele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button