MORE

Detalii despre iPhone 5se

Unul din urmatoarele modele de iPhone la care lucreaza compania Apple este iPhone 5se, care poate fi considerat ori o imbunatatire a lui iPhone 5s, ori ceea ce ar trebui sa se numeasca de fapt iPhone 6c, varianta mai economica a seriei de telefoane. Cateva detalii noi s-au ivit despre acest model, gratie unor scurgeri de informatii.

Doua diagrame s-au ivit care indica exact aspectul acestui telefon nou. Ambele sunt de la prototipuri ale lui iPhone 5se, si nu este clar daca amandoua vor fi disponibile sau daca doar unul dintre ele va ajunge pe piata. Oricum, diferentele nu sunt mari. Una are un difuzor mai mare si un LED de iluminare de forma rotunda, in loc de ovala, iar al doilea model este putin mai mare.

CcAvh6aW0AAWs7P CcAviC0XEAAXMRP

In rest, ambele modele par identice, indicand prezenta unui buton de oprire/pornire pe partea superioara a dispozitivului.

https://youtu.be/p8la5yjlPcs

In ceea ce priveste configuratia sa, iPhone 5se are un ecran de 4 inch, va include 2GB de memorie RAM, de tipul LP DDR4, o baterie de 1642mAh si camere de 8 megapixeli cu 1.2 megapixeli.

Se presupune ca dispozitivul va avea suport si pentru NFC, din moment ce ar urma sa includa Apple Pay.

Detalii oficiale vor fi disponibile despre iPhone 5se pe parcursul urmatoarelor saptamani.

[WCCFtech]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close