GamingRSS PaginaDeMedia

Motive Studios ne va prezenta astăzi câteva secvențe din remake-ul Dead Space în cadrul unui livestream

Hmm, parcă nu a trecut prea mult de când m-am pus să rejoc primul Dead Space, de altfel unul din jocurile mele preferate și un titlu reprezentativ pentru genul său. Fanii au fost plăcut surprinși atunci când au aflat că jocul va fi relansat sub forma unui remake pentru PC și pentru consolele current-gen, iar noi am vorbit puțin și despre echipa Motive Studios, adică cei care se vor ocupa de acest proiect.

După o așteptare relativ scurtă, dezvoltatorii au lansat un anunț interesant, care nu a reușit decât să-mi ațâțe și mai tare curiozitatea. Se pare că vom putea asista la un livestream în care Motive Studios va prezenta un prototip care să ne ajute să ne formăm o idee cu privire la direcția pe care dezvoltatorii au luat-o pentru acest remake.

Când și unde vom putea urmări secvențele noului Dead Space?

Motive Studios au anunțat printr-o postare că livestream-ul va avea loc astăzi, la ora 1PM ET. Orientativ, aceasta s-ar traduce în ora 21:00 pentru noi, iar platforma-gazdă va fi Twitch, pe canalul oficial al companiei. În cadrul prezentării, producătorii Philippe Ducharme și Roman Campos-Oriola vor discuta procesul dezvoltării acestui remake. Alături de aceștia își vor face apariția și membri ai comunității Dead Space, pe care echipa i-a consultat în permanență pentru a putea asigura o experiență autentică atunci când jocul va fi lansat.

Partea cea mai bună este că motorul grafic Frostbite pe care studioul îl va folosi pentru a reconstrui Dead Space are suport pentru Ray Tracing, ceea ce va ajuta enorm la creearea unei atmosfere extrem de tensionate care să ne țină în suspans chiar mai mult decât a făcut-o jocul lansat in 2008. Dar acesta servește drept inspirație pentru remake, astfel multe elemente vor fi păstrate. Dar oare ce aduce nou această relansare? Păi, următoarele: o poveste îmbunătățită, personaje regândite, mecanici de gameplay și o grafică mult superioară.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button