AutoRSS PaginaDeMedia

Elon Musk anunță noile detalii și funcții pentru Cybertruck

Încă de la prima sa apariție în lumina reflectoarelor în 2019, Cybertruck a devenit în egală măsură un obiect al venerării și al ironizării. Personal, sunt prins cam pe la mijloc, iar formele pătrățoase ale camionului parcă îmi gâdilă într-un mod plăcut simțurile estetice, iar funcțiile sale în aparență avantgarde reușesc să stârnească interesul multora.

Paralelipipedul este pe cale să primească un mic redesign, după cum discutam într-o vreme, dar acesta vizează doar dimensiunile camionului, în vreme ce Elon Musk afirmă că produsul final va arăta aproape în totalitate ca cel prezentat în 2019. Vinerea trecută, care face parte din zilele de vineri dedicate brainstorming-ului Cybertruck, Musk a anunțat și introducerea unei noi caracteristici, fapt care va oferi un avantaj simțitor în condiții vitrege.

Cybertruck este (și) pentru pasionații de offroad

Astfel, pe lângă micile retușuri ale dimensiunii, Cybertruck va beneficia și de direcție pe spate (rear wheel steering), deci ai putea spune că, într-un fel, fanii Halo au primit cea mai rudimentară funcție a Warthog-ului (ha, ha…). Elon spune că această funcție, în combinație cu suspensia pe aer îmbunătățită, îi va permite camionului să efectueze viraje strânse cu o agilitate mai mare pe drumuri anevoioase sau pe trasee periculoase, precum Baja 500 și Baja 1000, curse extreme prin deșert.

https://zonait.ro/xbox-vrea-ca-elon-musk-sa-produca-un-tesla-warthog-din-halo/

Postarea se termină cu mențiunea că multe alte lucruri interesante vor fi dezvăluite în viitor, dar nu este specificat dacă acestea se referă exclusiv la Cybertruck sau la alte proiecte din repertoriul Tesla. Între timp, mulți se așteaptă ca Cybertruck să intre în producție la finalul acestui an. În varianta sa finală, camionul electric ar urma să aibă dimensiuni o idee mai mici, dar portbagajul va fi extins pentru a-i permite să transporte obiecte mai mari.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button