GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Xbox vrea ca Elon Musk să producă un Tesla Warthog din Halo

Se pare că Halo este singurul joc pentru care Elon Musk a apăsat vreodată butonul de start al Xbox-ului. Și cum acesta este foarte activ pe Twitter, nicio informație împărtășită nu scapă de ochii publicului, nici măcar atunci când vine vorba de companii.

Trecând peste meme-urile postate din ce în ce mai des și care atrag o sumedenie de alte personalități, faptul că Elon Musk și-a recunoscut interesul pentru seria Halo a fost ocazia perfectă pentru ca Xbox să intre în grădina celui mai bogat om din lume.

Aaron Greenberg, general manager of marketing în cadrul Xbox, s-a gândit că ar fi foarte tare ca Elon să colaboreze cu respectivii pentru ceea ce se vrea a fi un Tesla Warthog, adică celebrul M12 LRV adus la viață de către cunoscuta companie.

Elon Musk nu a oferit niciun răspuns, însă fanii sunt entuziasmați. Până și Greenberg are tendința de a deveni un mic fanboy, incluzând hashtag-uri despre cum Warthog-ul din joc ar fi cel mai bine transpus în viața reală ca o variantă a părtrățosului Cybertruck.

În continuarea thread-ului, Greenberg menționează că nu există pentru moment niciun fel de colaborare între Xbox și Tesla, dar fanii sunt încurajați să se adune cu mic, cu mare, pentru a-l îndupleca pe Elon Musk.

În teorie, chestia asta ar putea merge. Până la urmă Cybertruck-ul pare capabil să sufere astfel de modificări, totul pentru plăcerea fanilor. Dar chiar și așa, producția în masă a unui Tesla Warthog este ca și inexistentă. Cine știe, poate va exista un singur exemplar pentru care se vor bate cei doi oameni de afaceri sau pe care il vor scoate la loterie. Cert este că mi-ar plăcea să mă plimb cu așa ceva și să o parchez ilegal pe terenul de joacă al vreunei grădinițe.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button