GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Crysis 4 – Oare acesta este următorul proiect al Crytek?

Crytek este un studio recunoscut la scară largă pentru excelentul Crysis, care a dăinuit ca benchmark suprem preț de câțiva ani. După care, a devenit o glumă între pasionații de gaming pe PC, iar mai apoi o franciza în toată puterea cuvântului cu nu mai puțin de trei apariții. Ah da, plus un DLC stand-alone și un remaster. Alături de seria celebră, dezvoltatorul a mai lansat și Hunt: Showdown care s-a bucurat de un succes moderat. Iar acum, se pare că angajează oameni noi pentru un proiect care, cel puțin bazat pe descriere, pare a fi Crysis 4.

Ofertele de muncă disponibile sunt pentru sediul central din Frankfurt al companiei. Descrierile acestora pomenesc un anume „proiect AAA neanunțat„, alături de cerințe precum pasiunea pentru jocurile video și experiență în dezvoltarea de jocuri first person shooter. Asta a creat ceva agitație printre fanii francizei Crysis, care deja visează la următoarea iterație a jocului.

Crysis a fost lansat în 2007, spre surprinderea oricărui contemporan din acea perioadă, iar în 2008 a fost urmat de Warhead: un DLC de sine stătător care pe de-o parte continuă povestea primului joc, dar pe de altă parte poate fi jucat și separat. Și se făcu liniște până prin 2010 când zăream un sequel la orizont, care nu a întârziat să apăra, iar în 2011 am primit Crysis 2, urmat de cea de-a treia intrare în serie, doi ani mai târziu în 2013. Iar de atunci, liniște bacoviană.

Acum cred că este cel mai bun moment pentru Crysis 4. Lumea are nevoie de încă un joc care să sfideze hardware-ul modern și să le arate unor titluri precum Cyberpunk 2077 și Red Dead Redemption 2 cum se scoate untul dintr-un PC de gaming.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button