GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Creatorii lui Batman Arkham Asylum ar putea lucra la un joc Superman

De când au terminat cu aventurile lui Batman, cei de la studioul Rocksteady n-au prea schițat semne că se pregătesc să lanseze ceva nou, dar asta s-ar putea schimba în curând.

În ultimele luni au răsărit zvonuri despre posibilitatea că Rocksteady ar lucra la un joc Superman, iar acest zvon a răsărit din nou după listarea unui joc numit Superman: World’s Finest în baza de date a unui site care listează cerințe de sistem. Site-ul cu pricina a mai listat în trecut și Devil May Cry 5 înainte de a fi lansat, de aceea este considerat a fi ceva mai mult ca un simplu zvon neînsemnat. Dezvăluirea oficială a jocului ar trebui să aibă loc în cardul evenimentului The Game Awards, în care vor fi dezvăluite zece jocuri noi, identitatea câtorva dintre ele fiind deja cunoscută.

Nu sunt alte informații despre joc, decât ce se poate presupune din titlul său. „Word’s Finest” se referă atât la benzile desenate cât și la ocazionalul desen animat în care erau mereu prezenți Superman și Batman, adesea în aceeași aventură. Așa că am putea avea parte de un joc ce îi va combina pe cei doi eroi. Nu de alta, dar Superman este adesea văzut ca fiind unul dintre cei mai plictisitori super-eroi în ceea ce privește jocurile, pentru că mereu apare întrebarea „Dar de ce nu pot să merg la mach 10 prin acel perete?”. Puterile sale nu prea sunt bine reprezentate în jocuri, nici măcar cea de zbor, după cum ne-a dezvăluit Superman 64. Poate că Rocksteady va găsi un mod prin care să scornească un joc interesant despre acest super-erou clasic, fără să scoată din joben idei cum ar fi „Ah, vedeți, are amnezie și acum trebuie să își recapete treptate puterile”.

Sigur, Platinum Games sau CyberConnect 2 ar putea face un joc Superman care chiar să fie pe măsura eroului, dar să sperăm că Rocksteady va reuși să scoată ceva la fel de fidel personajului precum erau Batman Arkham Asylum și continuările sale.

[Shacknews]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button